Foreo UFO Pearl Pink & Acai Berry Mask

6 x Masks

Varenummer: C54842-84129 / Produktnr.:

Flere bilder av Foreo Foreo UFO Pearl Pink & Acai Berry Mask

2524 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Denne pakken inkluderer UFO og 6x Acai Berry Mask. Acai Berry Mask er en ansiktsmaske fullpakket med antioksidanter som øker tørr og kjedelig hud, minimerer tegn på aldring, fukter og gir glød!

FOREO UFO er verdens mest avanserte smarte ansiktsmaske, designet for å gjøre din 20-minutters arkmaskebehandling til en 90 sekunders godbit. Produktet kombinerer spesialtilpassede og aktiverte mikrofibermasker med Hyper-Infusion-teknologi (oppvarming, kjøling og T-Sonic-pulsasjoner) og LED-lysterapi for hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner porene, T-Sonic-pulser hjelper til med å bringe aktive ingredienser dypere inn i huden, og kryoterapien lukker både de aktive ingrediensene og gir fasthet i huden.

FOREO UFO arbeider med varme som åpner porene, noe som hjelper hudpleieproduktene til å bli absorbert og forbedrer ingrediensens evne til å trenge gjennom huden. Kulde stenger i stedet inn på de aktive ingrediensene og hjelper blodårene å trekke seg sammen, reduserer gjennomsiktigheten og får huden til å føle seg mindre hovent. T-Sonic-pulser hjelper lyset til å nå dypere inn i porene og gir en avslappende ansiktsmassasje samtidig som hudpleieproduktene absorberes bedre av huden.

I motsetning til tradisjonelle arkmasker, tilbyr FOREO UFO overlegne hudpleieresultater på bare 90 sekunder. Kombinasjonen av kjøling, oppvarming og T-Sonic-pulsasjoner sammen med røde, blå og grønne LED-lys i forhåndsprogrammerte rutiner gir deg muligheten til å få en avslappende, effektiv og spa-lignende behandling hjemme i hjemmet.

En helt ny innovasjon i ansiktsmasker. FOREO UFO når lett alle deler av ansiktet ditt og aktiverer de essensielle ingrediensene i vår eksklusive koreanske maskeformel. De UFO-aktiverte maskene er laget av myk mikrofiber og inneholder plante- og fruktekstrakter, konsentrerte botaniske oljer og naturlig blomstervann. Hver maske er paret med en forhåndsprogrammert behandling via UFO-appen for å øke effekten og sikre en strålende hudfarge.