Oway Age Defying Face Mask

Varenummer: 97375 / Produktnr.:

Flere bilder av Oway Oway Age Defying Face Mask

Før 559 kr
447 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

 Oppstrammende og revitaliserende, hurtigvirkende ansiktsmaske. Fornyer huden i ansiktet og strammer opp konturene. Gir smidig, kompakt og glansfull hud. Nikkel testet / dermatologisk testet.

Bruk Påfør masken på et rent og tørt ansikt. La det virke i 10-15 minutter. Skyll grundig med lunkent vann.   Aktive ingredienser Biodynamisk nøtt - rik på vitamin C, flavonoider og tanniner, anti age, antiblemish og anti rødhet. Organisk chia - rik på omega-3 og essensielle fettsyrer (82 %), den kontrasterer hudens tørrhet og stimulerer gjenoppbygging av lipidbarrierer. Etisk produsert patauà - rik på omega-9 og palmitinsyre, gir en dyp næring og stimulerer dannelsen av et lipofilt beskyttende lag på huden, hvilket hjelper til å forhindre tap av epidermalt vann.

Bulbine frutescens - sukkulent plante som vokser i tørre sørafrikanske daler, brukt i tradisjonell medisin som middel mot brannskader, sår og solbrenthet. De aktive ingrediensene som er utvunnet fra den, er i stand til å gripe inn i aldringsprosessen i huden. Stimulerer produksjonen av fibroblaster som med tiden går ned og blir skadet, forårsaker tonetap og tegn på ansiktsuttrykk. Denne aktiviteten fremmer en tonende og omformende effekt. Stimulerer kollagensyntese for å gjøre vevene mer kompakte og opprettholde elastisitet og fuktighet.