Oway

Age Defying Mask

Størrelse

1 189 kr
Overvåk
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 97376

Oppstrammende og revitaliserende, hurtigvirkende ansiktsmaske. Fornyer huden i ansiktet og strammer opp konturene. Gir smidig, kompakt og glansfull hud. Nikkel testet / dermatologisk testet.

 Bruk Påfør masken på et rent og tørt ansikt. La det virke i 10-15 minutter. Skyll grundig med lunkent vann.   Aktive ingredienser Biodynamisk nøtt - rik på vitamin C, flavonoider og tanniner, anti age, antiblemish og anti rødhet. Organisk chia - rik på omega-3 og essensielle fettsyrer (82 %), den kontrasterer hudens tørrhet og stimulerer gjenoppbygging av lipidbarrierer. Etisk produsert patauà - rik på omega-9 og palmitinsyre, gir en dyp næring og stimulerer dannelsen av et lipofilt beskyttende lag på huden, hvilket hjelper til å forhindre tap av epidermalt vann.

Bulbine frutescens - sukkulent plante som vokser i tørre sørafrikanske daler, brukt i tradisjonell medisin som middel mot brannskader, sår og solbrenthet. De aktive ingrediensene som er utvunnet fra den, er i stand til å gripe inn i aldringsprosessen i huden. Stimulerer produksjonen av fibroblaster som med tiden går ned og blir skadet, forårsaker tonetap og tegn på ansiktsuttrykk. Denne aktiviteten fremmer en tonende og omformende effekt. Stimulerer kollagensyntese for å gjøre vevene mer kompakte og opprettholde elastisitet og fuktighet.  

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.