Q+A

Vitamin A.C.E Warming Gel Mask

Størrelse

139 kr
Overvåk
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet
Tørr
Tørr
Normal
Normal
Glødløs
Glødløs
C-vitamin
C-vitamin
Retinol
Retinol

Beskrivelse

Artikkel: 102288
Vitamin A.C.E Warming Gel Mask fra Q+A er en 100 % naturlig ansiktsmaske fullpakket med Superfood ingredienser og antioksidanter som fornyer, nærer i dybden og etterlater huden med en sunn glød. Ansiktsmasken gir huden en varm følelse under påføring og blir deretter melkeaktig når den vaskes bort.

Nøkkelingredienser
Acai
Acai er rikt på vitamin B1, B2, B3, C & E. Den absorberes raskt og hjelper til med å gjenopprette hudens elastisitet, og har imponerende fuktighetsgivende egenskaper.

Cranberry Seed Oil
Tranebær er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer som beskytter huden mot skader forårsaket av UV-eksponering, og styrker den naturlige hudbarrieren. Inneholder også omega 3, 6 og 9 som tilfører fuktighet, gjør huden mykere og jevnere hudtone.

Camu Camu
Camu Camu bær har det høyeste C-vitamininnholdet av alle planter i verden. De hjelper til å lysne huden og bidrar til en jevnere hudtone og tekstur, og ikke minst UV-beskyttelse. En fantastisk ingrediens som gir huden en sunn glød.

Cherry
Kirsebær har et imponerende utvalg av antioksidanter og vitamin A,B, C og D. De bidrar til en sunnere, ungdommelig hud, i tillegg til å opprettholde en sunn balanse mellom naturlige oljer.

Algae 
Dunaliella Salina er en mikroalge som er rik på betakaroten; en forløper til vitamin A som kroppen kan omgjøre til retinol for en smidigere hud. Denne algen er funnet i havsaltfelt, og er et flott alternativ til retinoider for en 100% naturlig hudpleie.

Vitamin A.C.E Warming Gel Mask passer for normal, stresset, tørr, fet og kombinasjonshud.
100% Naturlige ingredienser. Vegansk. Uten parfyme.

Hvordan?
Påfør et tykt jevnt lag på huden og masser inn i 20-30 sekunder. La virke i 10 minutter. Vask av med varmt vann

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.