Collistar

Magnifica Cream Face And Neck Set

Størrelse

779 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 101067
COLLISTAR OG THE BRIDGE – ITALIENSK LIDENSKAP
Italienske The Bridge, som er kjent for sine elegante skinnprodukter, står bak de eksklusive toalettmappene i Collistars gavepakker. Toalettmappene kombineres med Collistars mest populære produkter, og du kan velge mellom ulike pakker med ansikts- eller kroppsprodukter eller produkter for herrer.
Toalettmappene har en elegant design med dekor i front og finnes i trendfargene rosa og sort.
REPLUMPING REDENSIFYING CREAM FACE AND NECK 50 ml
Collistars ikoniske anti-aldringskrem er nå enda mer effektiv. Den inneholder sesamfrøekstrakt som stimulerer den naturlige adipogenese-prosessen og gir synlig glattere hud. Takket være en smart kombinasjon av to neste nestegenerasjons peptider og et innkapslet plantesterol styrkes det øvre hudlaget og hudbarrierens funksjon gjenopprettes, noe som øker hudens naturlige evne til å reparere seg selv. Dype rynker reduseres kraftig. Den fyldige teksturen smelter inn i huden på et øyeblikk. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud.
REDENSIFYING REPAIRING SERUM FACE AND NECK 7 ml
En svært intensiv anti-aldringsbehandling som redefinerer, glatter ut og styrker, noe som umiddelbart bedrer kvaliteten på overhuden. En spesiell teknologi sørger for at de aktive ingrediensene først begynner å virke når de kommer i kontakt med huden, noe som gir kontrollert og kontinuerlig effekt. En smart kombinasjon av sesamfrøekstrakt, to nestegenerasjons styrkende peptider og kraftig fuktighetsgivende, innkapslet plantesterol suppleres med en utvalgt aktiv marin ingrediens for å stimulere cellekommunikasjonen og øke kollagentettheten. Det øvre hudlaget blir tykkere, hudtonen blir jevnere, hudstrukturen blir finere og rynkene fylles ut. Rik krem som likevel føles lett på huden, og passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
DERMATOLOGISK TESTET

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.