The Beauty of Sensitive Skin

Moisturizing Cream

Størrelse

289 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Beroligende
Beroligende
Sensitiv
Sensitiv
Rosacea
Rosacea

Beskrivelse

Artikkel: 99752
Fuktighetskrem for daglig bruk på sensitiv hud for ansikt og kropp, med naturlig smør, omega 3 og 6 og havre lipider.
Gi huden din en daglig dose takknemlighet med denne super luksuriøse og hudvennlige fuktighetskremen, laget med 97,9% naturlige ingredienser. Natural Butters, Omega 3 & 6 og Oat Lipids gir intens fuktighet. Bioecolia®, et prebiotikum, bidrar til å balansere huden og styrker hudens fuktighetsbarriere.
Laget med den høyeste kvaliteten på naturlig fuktighetsgivende ingredienser, nøye formulert for å beskytte hudens beskyttende barriere og fuktighet. Vår fuktighetskrem har en naturlig allergifri, delikat duft fra botanisk produserte ingredienser. Nøye valgt for å minimere irritasjon. Gir huden et behagelig og godt preparert resultat.
Hvert produkt i serien The Beauty of Sensitive Skin ™ er nøye utvalgt for å ha et formål og fungerer vakkert sammen slik at du føler deg klar til å ta fatt på verden. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Utviklet og produsert i Storbritannia
- Vegansk og Cruelty-free
- Dermatologisk testet og egnet for spedbarn og alle hudtyper, inkludert de som lever med tørr hud og eksem, rosacea, psoriasis, etc.
- Naturlig smør: Svært fuktighetsgivende mangosmør og rikt sheasmør blandet med Jojabo frøolje, bevist å beskytte hudbarrieren.
- Omega 3 & 6: Balanserte essensielle fettsyrer er spesielt viktige for tørr hud, og bidrar til å holde huden velbalansert og sunn.
- Havre lipider fra havreolje inneholder det høyeste naturlige nivået av vitamin E, har vist seg å beskytte huden.
- Rhamnosoft®, en gjæret sukkerbasert ingrediens, som beskytter og beroliger tørr hud. Bevist å øke følelsen av komfort for gladere hud.
- Bioecolia®: Et prebiotikum som hjelper til med å balansere mikrobiota (økosystem) i huden, noe som øker utviklingen av gunstig hudflora.
- Med krystallekstrakter av Smithsonite og Rhodochrosite
97,9% naturlige ingredienser
Bruk
Påfør sjenerøst over hele kroppen morgen og kveld. Takk huden din og gi ekstra kjærlighet til alle områder som trenger litt oppmerksomhet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.