Q+A

Grapefruit Cleansing Balm

Størrelse

139 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivelse

Artikkel: 102287
Grapefruit Cleansing Balm fra Q+A er en 100 % naturlig oljebasert ansiktsrens med grapefrukt som skånsomt og effektivt fjerner dagens makeup. De naturlige oljene smelter sminken og trekker den ut fra huden slik at sminke, overflødig olje og andre urenheter lett kan vaskes bort.

Til dobbeltrenserutinen anbefales det å bruke Grapefruit Cleansing Balm etterfulgt av en vannbasert rens for en optimal renset følelse; Peppermint Daily Cleanser eller Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser.

Nøkkelingredienser
Grapefruit
Denne saftige frukten er naturlig rik på vitamin C og full av antioksidanter, og er elsket for sine rensende egenskaper og avstressende aroma. Grapefrukt fremmer sunn hud og gir en frisk hudtone.

Cocoa Butter
Cocoa Butter er en mykgjørende ingrediens som fukter, nærer og lindrer selv den tørreste huden. Den er rik på fettsyrer og antioksidanten vitamin E.

Squalane
Naturlig squalan er utvunnet av oliven og er derfor helt vegetabilsk. Kroppen produserer dette selv, men produksjonen avtar over tid ved dehydrering og aldring. Squalan har utrolige fuktighetsgivende og beskyttende evner. Fordi kroppen selv produserer gjenkjenner huden den olivenbaserte squalanen og blir lett absorbert, og gir en intens fuktighetsboost til huden.

Grapefruit Cleansing Balm passer for alle hudtyper.
100% naturlige ingredienser. Vegansk. Uten parfyme.

Hvordan?
Massér inn på tørr hud i 30 sekunder. Tørk av med en varm, fuktig ansiktsklut. "

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.