Pakkedeal
Allél

C-serie Duo

Serum & Face Cream

Variant

1 528 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C96118-96123

En flott duo med serum og ansiktskrem fra ALLÉLs C-Serie som jobber for å redusere rødheter, roe ned huden og gi fukt, samtidig som de aktiverer kroppens naturlige forsvar og anti-inflammatoriske egeneskaper. Hvert produkt i C-serien er uparfymert og dermalogisk fremstilt for sensitiv hud som lett blir irretert,
C-serie Facial Serum inneholder beroligende marieextrakt kombinert med Aloe Vera og helbrendene, revitaliserende Centella Asiatica, som motvirker innflamm'aging.
Den mykgjørende ansiktskremen er formulert med avanserte beroligende ingredienser som reduserer neuro-inflammatoriske markører, og fuktighetsgivende, vitaminberiket mikrosfærer for en optimal følelse.
Påfør et par dråper av ditt ALLÉL serum direkte på rengjort hud og masser forsiktig inn. Påfør så en liten mengde med ansiktskrem på ansikt og hals. Unngå øyene. Bruk dag og/eller natt.

 

ALLÉL er et prisvinnende varemerke som har vunnet Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorien Årets hudvårdsserie. Der omtales vinnerne som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.”

ALLÈL har også blitt tildelt en pris under Sthlm Beauty Week Award 2022 i kategorien Bästa rengöring/mousse, med sin Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL har også vunnet Attracta Beauty Awards to ganger: i 2019 i kategorien beste dagkrem og i 2018 for beste cleanser.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.