Pakkedeal
Allél

T-serie Duo

Serum & Face Cream

Variant

1 528 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

C-vitamin
C-vitamin
Niacinamide
Niacinamide
Retinol
Retinol

Beskrivelse

Artikkel: C96116-96121

En utrolig duo med serum og ansiktskrem fra ALLÉLs T-serie! Har du pigmentsflekker som er vanskelig å minimere? T-seriens serum og ansiktskrem virker perfekt sammen mot mørke flekker. Serumet er retinol og vitaminberiket og reparerer solskadet hud, motvirker photo-aging, og reduserer synlige tegn (som tørrhet, grov struktur, rynker og pigmentflerrer) på langsiktig ytre aldringstegn. Dypt fuktighetsgivende ansiktskrem for hud som viser tegn til skade etter langvarig soleksponering. Innegolder beskyttende og mykgjørende stoffer med reparasjonseffekt for en ungdommelig hud. Inneholder lipsomalt arbutin, glutation og C-vitamin for glød, niacinamid og retinol for en jevnere hudtone.
Rengjør huden med Genial Cleanser og påfør et par dråper med ditt ALLÉL serum direkte på rengjort hud. Påfør så en liten mengde ansiktskrem på ansikt og hals. Unngå øynene. Bruk dag og/eller natt.

 

ALLÉL er et prisvinnende varemerke som har vunnet Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorien Årets hudvårdsserie. Der omtales vinnerne som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.”

ALLÈL har også blitt tildelt en pris under Sthlm Beauty Week Award 2022 i kategorien Bästa rengöring/mousse, med sin Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL har også vunnet Attracta Beauty Awards to ganger: i 2019 i kategorien beste dagkrem og i 2018 for beste cleanser.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.