Pakkedeal
Allél

T-serie Simple Routine

Cleanser, Serum & Face Cream

Variant

1 842 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Niacinamide
Niacinamide
Retinol
Retinol

Beskrivelse

Artikkel: C96116-96121-96112

En enkel trestegs-rutine fra ALLÉLS T-serie! Har du pigmentflekker som er vanskelige å minimer? T-seroems serum og ansiktskrem virker perfekt sammen mot mørkeflekker. Serumet er retinol og vitamin beriket og reparerer solskadet hud, motvirker photo-aging og reduserer synlige tegn (som tørrhet, grov struktur, rynker og pigmentflekker) på langsiktig ytre aldringstegn.

Genial Gentle Foaming Cleanser er en mild rengjøringsmousse som løser opp makeup og urenheter og etterlater en ren og myke følelse. Inneholder fuktighetsgivende aloe vera, hyaluronsyre, niacinamig og B-vitaminkomplex- T-serie Face Cream er en dypt fuktighetsgivende ansiktskrem for hud som viser tegn til skade som følge av langvarig soleksponering. Inneholder beskyttende og mykgjørende stoffer med reperasjonseffekt for en ungdommeligere hud. Inneholder lipsomalt arbutin, glutation, og C-Vitamin for glød, niacinamid og retinol for en jevnere hudtone.
Rengjør huden med Genial Cleanser og påfør et par dråper med ditt ALLÉL serum direkte på rengjort hud. Påfør så en liten mengde ansiktskrem på ansikt og hals. Unngå øynene. Bruk dag og/eller natt.

 

ALLÉL er et prisvinnende varemerke som har vunnet Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorien Årets hudvårdsserie. Der omtales vinnerne som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.”

ALLÈL har også blitt tildelt en pris under Sthlm Beauty Week Award 2022 i kategorien Bästa rengöring/mousse, med sin Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL har også vunnet Attracta Beauty Awards to ganger: i 2019 i kategorien beste dagkrem og i 2018 for beste cleanser.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.