Biotherm

Red Algae Uplift

Størrelse

319 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Glødløs
Glødløs
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 102797

Ansiktskonturene blir med tiden mindre definerte, ettersom huden fra midten av tjueårene mister ca. 1 % kollagen per år, noe som resulterer i tap av fasthet og manglende elastisitet i huden.

Biotherm Blue Therapy Uplift Day er en oppstrammende og fuktighetsgivende dagkrem for normal/kombinert hud som forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid av naturlig opprinnelse, samt "Red Algae"-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Hudens linjer og rynker er mindre synlige og hudens naturlige glød forbedres. Inneholder også Biotherms regenererende signaturingrediens Life Plankton™ probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse.

Kremen har en forfriskende olje/vann-struktur som omslutter huden og gir en fløyelsaktig, fuktet og glattere hud. Blue Therapy Uplift Day kommer også som en nærende dagkrem til tørr hud, samt en oppstrammende nattkrem til alle hudtyper. Egnet til sensitiv hud. Produktets miljøbevisste emballasje består av et lokk som er av opptil 100% resirkulert plast, en resirkulert glasskrukke med 40% resirkulert glass og en eske uten cellofan.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.