Medik8

Press & Glow Refill

Størrelse

365 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Refill
Refill
Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Sensitiv
Sensitiv

Beskrivelse

Artikkel: 88227

Medik8 Press & Glow Daily Exfoliating PHA Tonic - REFILL

Denne påfyllingen kan kjøpes etter Press & Glow for å bruke den samme pumpen flere ganger.

Press & Glow gir en mild daglig peeling uten å gjøre huden overfølsom. Huden har en sterk beskyttende barriere. De som bruker vitamin A anbefales også å bruke Press & Glow.

Produktet styrker hudens fuktighetsbarriere og samhandler med hudens naturlige cellefornyelsesprosess. Det hjelper også å øke hudens naturlige eksfolierende enzymer. Gir fuktighet. Vegansk.

GLUCANOLACTON:
Neste generasjon eksfolierende syre, som fungerer som en magnet som tiltrekker fuktighet, kan brukes to ganger om dagen. Glukonolakton, som er den vanligste PHA-syren, er skånsom mot daglig fornyelse av hudceller og hjelper vitamin A til å trenge lettere inn i huden. Det har en lignende effekt som AHA- og PHA-syrer, men er ikke like irriterende. Glukonolakton bidrar også til å styrke hudbarrieren, holder på fuktighet og fungerer som en antioksidantbeskyttelse. Det holder stratum corneum sunn og beskytter mot frie radikaler, huden blir mer elastisk og med en fin glød.

PRICKLY PEAR EXTRACT (FIG CACTUS EXTRACT): 
En naturlig enzymaktivator som bidrar til å fremme aktiviteten til naturlige eksfolierende enzymer i huden.

ALOE VERA:
Aloe Vera er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper. Det hjelper til med å redusere hudirritasjon og opprettholde fuktighetsbalanse. Det lindrer tørrhet som noen ganger kan assosieres med bruk av vitamin A.

ACAI:
Acai bær er fulle av antocyaniner som bidrar til å øke blodsirkulasjonen og redusere betennelse, samtidig som de beskytter mot frie radikaler.


Anbefalt bruk:

  • Påfør umiddelbart etter rensing på tørr og renset hud. Vri toppen av pumpen mot klokken til den klikker for å aktivere.
  • Etter rengjøring morgen og kveld, trykk en tørr bomullspinne over pumpetrykk 3-4 ganger.
  • Sveip over ansiktet, og unngå øyeområdet. Drei pumpen med klokken til den klikker for å unngå lekkasje.

Ettersom Press & Glow inneholder glukonolakton og er et produkt som er igjen, anbefales det ikke til bruk under graviditet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.