NIOD

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1

Størrelse

655 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Anti-age
Anti-age
Moden
Moden
Glødløs
Glødløs
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider

Beskrivelse

Artikkel: 104464

CAIS 3 1: 1 er tredje generasjonen av NIODs prisbelønte Copper Amino Isolate Serum.
Dette anti-aging serumet stimulerer hudreparasjon og dannelse av kollagen. Dermed virker det indirekte mot aldring samtidig som det opprettholder en sunn hud. Den indirekte tilnærmingen skiller seg fra den tradisjonelle ideen om å behandle synlige tegn på hudaldring og fungerer i stedet for å opprettholde god hudhelse.
Den tidligere generasjonen av CAIS inneholdt 2% rent GHK-peptid, hvorav 1% ble forgrenet med kobberioner ved blanding for å danne 1% nymonterte, reparasjonsstimulerende GHK-Cu (kobberpeptider) og etterlate 1% frie kollagenstimulerende GHK-peptider, for en beregning på 1:1 med CAIS: 3 slipper du blandingen, da den i stedet inneholder 1% konsentrasjon av ferdigmontert og helt stabilt GHK-Cu, til sammen med 1% GHK-peptid. Siden denne avanserte formelen ikke lenger krever ytterligere GHK -peptider og ingen annen kobberkilde er tilsatt, bærer den navnet CAIS 3 1:1, som en refleksjon av forholdet mellom disse ingrediensene i formuleringen.
Formelen inneholder også kollagen-støttende peptider, Tripeptide-29 Acetyltetrapeptide-2 og Trifluoroacetyl-Tripeptide-2. CAIS2 kombinerer monodispersert plantebasert glykogen som danner kuler for å beskytte peptidene. Myristoyl Nonapeptide-3 som øker penetrasjon og tverrbundet hyaluronsyre.

TEKNIKK SOM VIRKER FOR HUDHELSE
1,0% rent, ufortynnet kobbertripeptid-1 (GHK-Cu) + 1,0% rent, ufortynnet tripeptid-1 (GHK)
CAIS 3 1: 1 leverer 1% rent GHK-peptid (Tripeptide-1), sammen med 1% kobbertripeptid-1 (GHK-Cu). Både GHK og GHK-Cu finnes i naturen og er opprinnelig isolert fra menneskelig plasma. Konsentrasjonen av disse peptidene i menneskelig plasma fortsetter å synke fra 20 -årsalderen. Den naturlige rollen til disse peptidene som finnes i menneskekroppen inkluderer aktivering av et bredt spekter av hudhelsefunksjoner, inkludert helbredelse, immunfunksjon, kollagensyntese, fibroblastproduksjon og antiinflammatoriske egenskaper, mens ren GHK tilbyr sterk pro-kollagen støtte.
2% konsentrasjonen av GHK og GHK-Cu i CAIS 3 1: 1 tar sikte på å motvirke synlige tegn på aldring av huden, inkludert ujevn tekstur, ujevn hudtone, synlig forstørrede porer og mangel på utstråling som normalt forekommer hos yngre hud. Kort sagt, huden vil se sunnere ut med synlige forbedringer ved kontinuerlig bruk.

PRO-COLLAGEN TEKNIKK
9,0% rent, ufortynnet tripeptid-29
Denne aminosyresekvensen til Glycin-Proline-Hydroxyproline støtter sunt kollagen og fungerer synergistisk med GHK og GHK-Cu.

4,0% kompleks av acetyltetrapeptid-2 og trifluroacetyltripeptide-2
Mens pro-kollagenpeptider i stor grad fokuserer på kollagenmengden, støtter disse avanserte peptidteknologiene en høy kollagenskvalitet og sammensetning for sunn hud som ser fastere og jevnere ut.

INTEGRITET OG LEVERINGSTEKNOLOGI
0,10% rent mono-dispergert planteglykogen
Glykogen utvinnes vanligvis fra animalske kilder som en polydispersjon. Niod er vegansk. Dette avanserte 100% vekstbaserende mono-fordelte glykogenet fungerer som harde sfærer som beskytter formuleringspeptidene, men blir ødelagt ved påføring for optimal hudeksponering.

9% kompleks av Myristoyl Nonapeptide-3
Dette lipo-oligopeptidet støtter sunn hudfornyelse, som forbereder huden for etterfølgende hudpleie.

Hyaluronsyre -krysspolymer
En unik tverrbundet vegansk form for hyaluronsyre hjelper til med tilførsel av vann og vannløselige aktive stoffer gjennom dens struktur.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.