Velg riktig sports-bh

Vi har tipsene som gjør det enklere å finne din nye sportstopp som matcher dine behov.

Publisert 02. mar 2018 10.09, Oppdatert 18. mai 2018 13.53

Opplev en bedre treningsopplevelse med riktig Sports-BH. Vi har tipsene som gjør det enklere å finne din nye sportstopp som matcher dine behov.

 

En slapp eller feil sports-BH kan ha negativ effekt på dine bryster. Fysiske plager som smerter i bryst, skuldre, nakke og rygg kan være forårsaket av feil BH. I tillegg kan resultatet bli hengepupper og lavere prestasjoner ved bruk av feil topp. Ulike aktiviteter krever forskjellige sports-BHer, og du bør finne riktig støtte til deg og din aktivitet. Trolig er det på tide å til innkjøp av nytt sports-undertøy.

 

Unngå hengepupper

Ikke alle opplever ubehag og smerter ved bruk av feil sports-BH, men hengepupper vil de færreste ha. Brystene består kun av brystvev og mangler muskler til å holde dem oppe. Vevet er ikke sterkt nok eller laget for å motarbeide tyngdekraften som oppstår under trening, og resultatet er at bindevevet strekker seg, og puppene begynner å henge. Huden kan strekke seg hele 80% fra opprinnelig fasong og vil ikke trekke seg tilbake.

Velg riktig størrelse

Hverken for stor eller for liten sports-BH er et godt alternativ. En liten topp vil trolig gnage og gi ubehag på skuldre, og en topp som er for stor vil trolig ikke gi nok støtte. Usikker på størrelsen? – finn frem målebåndet. Dette gjør du: Mål rett under brystene for å se din omkrets. Hvis du er midt mellom to størrelser bør deg å gå ned og ikke opp.

 

 

Plaget av gnissing?

Craft har tatt treningsundertøy på alvor med en serie Sports-BH som ikke gnisser. Den sømfrie Craft Comfort Mid Impact Bra er designet utelukkende for komfort til de middels intensive øktene.

 

 

Drømmedesign

Hvis du er opptatt av design og trener kun i sports-topp, er Johaug Leaf Top en vinner. Det lekre mønsteret i blå/grå eller rosa sjatteringer gjør at det på ingen måte er pinlig å vrenge av seg trøya på varme dager. Leaf-serien har også matchende tights og topper.

 

 

Rimelig populær

Pierre Robert er toppene som holder alt på plass til en hyggelig pris. Også denne er sømløs for ekstra komfort. Velg mellom marineblå eller mint farge og få god støtte til litt over middels intensiv trening.

 

 

På tide å bytte?

Sports-BH-en du har i liggende i skapet passer trolig ikke rett lenger. Vektøkning og vektreduksjon, menstruasjon og graviditet og ikke minst årenes gang gjør at brystene endrer seg gjennom livet. I tillegg mister stropper og strikker elastisitet og da også evnen til å gi støtte. For deg som trener mye kan det være lurt å bytte ut årlig. Trolig er det på tide å investere i en ny sports-BH.

God til medium støtte

Sykling, dans, ski og vektløfting er treningsformer som krever medium støtte. Her utsettes brystene dine for mindre hopp og sprett, men likevel er det viktig å holde dem på plass for å kunne prestere og ha det gøy. Dersom du har medium til små bryster vil trolig denne støtten være god nok til de fleste aktiviteter. Se våre produkter i denne kategorien:

Lett støtte

Yoga, Pilates og andre former for trening med lav intensitet krever en sports-BH som gir deg bevegelsesfrihet, mye komfort og lett bryststøtte.

Pierre Robert Sports-BH Yoga en sømløs og behagelig sportstopp.