Remington S9001 Hydraluxe PRO Straightener

Varenummer: 88582 / Produktnr.:

Flere bilder av Remington Remington S9001 Hydraluxe PRO Straightener

Før 1299 kr
1039 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Remington Hydraluxe Pro rettetang vil gi deg en myk og glansfull hårfrisyre hver dag uten varmeskader. Med Hydracare Mist-teknologi og keramisk MoistureLock-belegg beskyttes håret ditt og du slipper å bekymre deg for varmeskader.

Hydracare Mist-teknologi
Spar håret ditt for skade med rettetangens unike Hydracare Mist-teknologi. Kjølig damp kombineres med varme for å gi skånsom pleie og gode stylingresultater.

Keramisk MoistureLock-belegg
MoistureLock-belegget avgir partikler med fuktighetsgivende effekt slik at håret ditt blir mykt og full av glans etter bruk.

Integrert sensor
For godt resultat hver gang er rettetangen utstyrt med en integrert sensor for å sikre jevn varmefordeling i varmeplatene.

Rask oppvarming
Den perfekte frisyren kan ta lang tid, men ikke med Remington. Rettetangen er ferdig oppvarmet på 15 sekunder, slik at du kan være klar med en fantastisk frisyre på kort varsel.

5 temperaturinnstillinger
Juster temperaturen etter din hårtype og unngå skade på håret ditt. Velg blant fem forskjellige temperaturinnstillinger mellom 150 og 230°C med mulighet til å låse temperaturen til ønsket innstilling under bruk.

Integrert vanntank
Rettetangen kommer med en pipette inkludert i pakken slik at du enkelt kan fylle den innebygde vanntanken med vann.

Automatisk av-funksjon
Ikke vær bekymret for å glemme å slå av rettetangen. For å unngå brannskader vil rettetangen slå seg automatisk av etter en gitt tid.