Oway

HeadSpa Alluring Oil

Størrelse

419 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 97468

Næringsrik elixirolje for hodebunn, ansikt og hår. Ideell for moden hud som et anti-age serum, og for sterkt behandlet og/eller bleket hår som en re-mineraliserende booster. 100% naturlig og nikkeltestet. For hodebunnen - Bruk produktet alene med en børste over hele hodebunnen.  Kan også blandes med Sublime Peeling Blend for en re-mineraliserende skrubb som masséres forsiktig inn for å aktivere produktets virkning. La den virke i 10- 15 minutter. Skyll forsiktig og grundig.  

I håret - Brukes på tørt hår i alle lengder med børsten. Massér og fordel produktet godt for å optimalisere penetrering av produktet, spesielt i de porøse og slitte områdene. La oljen virke i 10-15 minutter før den skylles ut.  

På kroppen - Oppnå en silkeaktig mykhet ved å påføre oljen på kroppen etter bading. Masséres inn i huden til oljen er absorbert. Oppnå en intens anti-age behandling ved å smøre oljen i ansiktet, på halsen og brystet før du legger deg.    Aktive ingredienser: Organisk mandelolje - Rik på vitamin A, B, C og magnesium, med stor antioksidantkraft gir den næring og glans, og etterlater håret silkeaktig. Det er også velegnet for slitte tupper. Den har en elastisk, fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden. Fair trade Kalahari melon - Rik på essensielle fettsyrer. En dyrebar ingrediens for å fremme hudens hydrolipidbalanse og mykhet.  

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.