Oway

Purifying Hair Bath Oily Scalps

Shampoo

Størrelse

365 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Sensitiv hodebunn
Sensitiv hodebunn

Beskrivelse

Artikkel: 97473

Shampoo for hodebunn og hår med fet flass. Renser hodebunnen og håret med en antibakteriell og antiseptisk virkning. Motvirker fet flass og hindrer tilbakekomst.  

Påføres i vått hår, massér inn og skyll. Gjenta om nødvendig.   Aktive ingredienser: Biodynamisk rosmarin - Har antimikrobielle og forfriskende egenskaper. Ideelt for behandling av irritert hodebunn. Økologik timian - Takket være de forfriskende, balsamiske og hudbalanserende egenskapene, er den ideell for behandling av hodebunn med fet eller tørr flass. Etisk produsert teak - Det styrker hårstrukturen. Antibakterielle egenskaper. Etisk produsert mahogny - Antiseptisk og oppstrammende for huden, forfriskende og energigivende for håret.

Phycosaccaride Acg - Kompleks avledet fra laminaria alger som bekjemper bakteriene som er ansvarlige for hyperproduksjon av talg og Malassezia Furfur, som er ansvarlig for flass. Det hemmer 5-a-reduktase, som er prosessen som er ansvarlig for overproduksjon av talg fra huden. Det genererer synlige forbedringer, og balanserer huden på nytt. Puricomplex - Hudrensende kompleks basert på organisk brennesle og burdock. Brennesle har en kraftig, rensende og anti-fett-virkning. Burdock har en antiseptisk og antibiotisk virkning som er effektiv mot bakterier og sopp.  

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.