GLØD

Get your glow on

Matt og gusten vinterhud? Med de riktige rutinene og produktene kan du få en frisk og sunn glød. Vi guider deg til produktene som gir fukt, næring og GLOW.

I vinterhalvåret trenger ofte huden ekstra fuktighet, da den lett kan føles stram og tørr. Gode vaner er viktige hele året, og i tillegg til å drikke nok vann og få nok søvn er det viktig å huske å rense huden hver morgen og kveld. På den måten fjerner du sminke, talg og forurensning og hudpleieproduktene dine virker bedre. 

Hva med å prøve en "Deluxe glow treatment" fra Peter Thomas Roth? Da starter du med en god rens, før du fortsetter med Pumpkin Enzyme Mask. Med Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches  får du løftet, strammet opp og fuktet det delikate øyeområdet for et jevnt, strålende og ungdommelig uteseende. Deretter fortsetter du med en god dag- eller nattkrem som gir masse fukt, før du avslutter med Highlighter 24K Gold Moisturizer som umiddelbart gir skinnende hud. Denne kan brukes over hele ansiktet, på kinnben, brynsben og skuldre. 

Glød med C-vitamin

Ole Henriksen er kjent for å være en ordentlig "glow-guru", og ifølge ham er C-vitamin og AHA- eller PHA-syrer ingredienser som er fantastiske for å oppnå glød. C-vitamin jevner ut huden og styrker kollagenet, og er en nøkkelingrediens i flere av hans produkter. Truth C-Rush Brightening Double Crème er en fuktighetskrem med tre kilder av C-vitamin, og gir fukt i 24 timer, lysner, strammer opp og jevner ut hudens tekstur. En annet C-vitamin-hjelper er Truth Juice Daily Cleanser, som er en mild hverdagsrens som etterlater huden ren og full av glød i kun ett steg.

Ser du etter et PHA-produkt er Phat Glow Facial det du leter etter. Dette er en kjemisk peelingmaske som også passer for sensitiv hud. Eksfoliering er avgjørende for at huden får en fin glød, og denne kjemiske peelen med PHA gir deg samme utjevning og anti-aging-resultater som AHA, men PHA har litt større molekyler slik at den ikke trenger så dypt ned i huden.

Fuktbomber som gir glød

Også fra Filorga finner vi hudpleie som er skreddersydd for å gi deg en glødende hud. Her finner vi Hydra-Filler Mat Cream, som gir huden fuktighet samtidig som den minsker porer, gir huden en glattere overflate og glød. Vi har også Oxygen-Glow Mask, en ekspressmaske som virker lett eksfolierende, detoksifiserende og fuktighetsgivende for umiddelbar glød. Ser du etter en dagkrem er Oxygen-Glow et supert alternativ. Denne tilfører fuktighet, mykgjør, jevner ut hudoverflaten og hudtonen og detoksifiserer huden. Kremen passer for alle hudtyper, også ujevn hudoverflate og hudtone samt fuktfattig hud.

Solkysset hud hele året 

Når det er lenge siden vi har sett solen kan huden føles ekstra "grå" og matt. Da er Clarins sine "Glow Boosters" for ansikt og kropp perfekte for å oppnå en solkysset glød. Bland 3-5 dråper Radience Golden Glow Booster Face inn i ansiktskremen din enten morgen eller kveld frem til du har oppnådd ønsket farge, deretter et par ganger i uken for å opprettholde fargen. Radience Plus Golden Glow Booster Body brukes ved at du blander inn ca 5 dråper i din bodylotion. Resultatet er en naturlig og glødende hud. 

Primere som får deg til å skinne

Med en god primer får du sminken din til å både sitte og se bedre ut. Den endrer hudens tekstur så den ser mykere og glattere ut, og gir deg et jevnere underlag. 

Smooth Affair fra Jane Iredale er en fuktighetsgivende primer og brightener som opprettholder hudens ungdommelighet ved å forminske porene, dempe fine linjer og skape ny glød. En annen glødbombe er den lysreflekterende primeren Glowing Base fra Sensai, som inneholder skimrende pigmenter som korrigerer hudtonen for en frisk utstråling. Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer er en fuktighetsgivende primer som tilfører en naturlig glød. Den er beriket med antioksidanter, vitamin E og C, og fuktighetsgivende niacimide som gjør det enkelt å legge en fin ansiktssminke.

Økologisk og svanemerket luksus fra Rudolph Care

Rudolph Care er effektiv og ren hudpleie som er fremstilt i Danmark. Produktene er bygget opp på naturlige og økologiske ingredienser, som er sertifisert av den økologiske sertifiseringen COSMOS og miljømerket Svanen. Fra Rudolph Care finner du flere produkter som er med på å gi huden en frisk glød: Start med en god skrubb, som Rudolph Care Acai Body Scrub, og fortsett med en næringsgivende bodylotion: Rudolph Care Acai Antioxidant Body Lotion. Når huden trenger litt ekstra farge er A Hint of Summer perfekt. Dette er en selvbruner som gir huden din en naturlig og gyllen glød.