Vårdufter

Det lukter vår. Strikkegensere og vintersko byttes ut til fordel for tynne jakker og lette tøysko, og vi rydder plass til de vidunderlige vårnyhetene som står for døren!

Se våre 20 parfymefavoritter!

Med våren kommer også forelskelsen. Flere av nyhetene som lanseres nå tydeliggjør dette, og har dufter for både han og henne. Zadig&Voltaire er et nyere designmerke som river ned skiller mellom glam og rock, streatwear og high fashion, mellom ham og henne. This is love, er navnet på den nye duolanseringen.  Regnbuens fargesymbolikk handler om inkludering, omfavnelse, kjærlighet og lidenskap. Flakong og ingredienser smelter sammen av fiol, vanilje, appelsinblomst, lær og sandeltre. Parfymeduoen er for to mennesker som elsker og beundrer hverandre.

Dolce & Gabbana lanserer også en duo. Vårlanseringen fra dette store designhuset har flakonger i dyp svart farge, mystisk og sensuelt. The Only One Intense, for ham og henne. Dette er dufter fulle av sensualitet og forførelse. Som to motpoler dras de mot hverandre; hennes duft er lett og feminin med appelsinblomst og neroli, hans har en magnetisk tiltrekning med tre, sort skinn og vanilje.

I et hav av dufter, kan vi også anbefale noen av disse friske vårduftene

Et trykk av Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight gjør at du får følelsen av at det er vår i luften. Parfymen er lett og delikat, så friskt og yndig - som de fineste vårtegn. Duften har noter med fiolblader, roseblader, rose og delikat hvit ren musk. Moderne og ny, feminin med vårlig ungdommelig energi.

Vårduften fra Jean Paul Gaultier lanseres som en ekte Hollywood diva med sin Classic Pin-Up i limited edition. Følelsen av frihet setter seg både på kroppen og i sinnet når en får en dash av hvite blomster, litt fruktighet, til og med en søtlig overraskelse av marshmellow!

Det stråler også av gullflakongen til nyheten fra Oscar De La Renta, Bella Essence. Vakker både utenpå og inni, en skinnende florientalsk duft med lysende toppnoter og kremet sensuell undertone.

Nyhetene hos Blush denne våren inkluderer også Hugo Boss Alive EDP som inviterer deg til å leve livet til det fulle og finne din egen vei! Noter av glitrende eple og plomme utstråler optimisme, og et blomstrende hjerte av jasmin løfter frem den feminine siden. Trenoter og vanilje skaper kontrast og tilfører trygghet og selvtillit – alt du ønsker deg til den perfekte sommeren!

Vårduoene som utfyller hverandre

En ny vårduo får vi også fra det elegante motehuset Narciso Rodriguez. Frisk rosa flakong til henne møter en kjølig klar blå flakong til ham. For Her Musc Florale og For Him Bleu Noir Extreme. For Her og For Him er linjen som er ytterst elegant, sublim, sødmefull femininitet, sterk maskulinitet. Den nye Bleu Noir Extreme har en ny friskhet som varter opp den yndige Fleur Musc Florale. Nye lettere dufter med rose, basilikum og mandarin, og som alltid finner vi signaturingrediensen musk i hjertenoten.

Abercrombie & Fitch kommer med vårduoen First Instinct Together. Duoen skaper et rush av adrenalin; umiddelbar, eletrisk og enerigsk energi. For henne har duften noter med unge, rosa, florale, fruktige, lette og lekne vårvarianter. Akkurat slik vi vil ha det når våren og solstrålene kommer. For han har duften en treaktig og fruktig kombinasjon av grapefrukt, lavendel og tonkabønner. 

Flere sommerlige favoritter

Calvin Klein CK Everyone EDT er duften for alle og enhver! Unisex-duften er frisk, moderne og livlig og er en ny versjon av den rene og velkjente CK One-duften, designet for å kunne bli brukt av alle. Beriket med deilig grønn te og citrus, gir denne deg den friske etterlengtede følelsen av sommer.

Burberry Her EDP er en duftgjenskapelse av Londons unike energi, og med noter av jordbær, bringebær og vanilje fungerer denne supert til en varmere sesong! Den er fruktig og søt, sensuell og feminin.

CK One Summer Limited Edition er en frisk og lett duft perfekt for sommeren! Notene havsalt og ingefærrot gjør duften syrlig og varm. Flakongen er designet av kunstneren Joe Cruz med hans morsomme, kjærlige og fargerike signatur, og du kan klistre på lekene klistremerker for å gjøre flakongen til din egen!

Lukk øynene og drøm deg bort til en magisk ferie i solrike Mexico med Escada Flor del Sol EDT, den nye sommerduften. Med noter av fargerik dahliablomst og sandeltre, blir duften varm som en deilig meksikansk solnedgang.

 

Marc Jacobs Daisy Daze EDT blomstrer både med flakongen og duten. Daisy Daze består av fire limited edition-dufter fra Marc Jacobs og er en frisk og fruktig vri på de klassiske Daisy-duftene. Med innspill som mandarin, mirabelle-blomser og hvit fersken er dette virkelig sommer på flaske. De tre andre duftene finnes som Daisy Eau So Fresh Daze EDTDaisy Love Daze EDT og Daisy Dream Daze EDT. Finn din favoritt blant de fire versjonene!

Michael Kors Wonderlust EDP er eksotisk og varm, og tar deg rett tilbake til late dager på stranden med et hint av luksus! Med noter av mandelmelk, bergamot og sandeltre er dette en uimotståelig duft som passer perfekt til sommer og sol.

DKNY Stories EDT er en frisk, floral og feminin blomsterduft med fruktige noter av mandarin, rose og jasmin, og myke noter av vanilje, moskus og sedertre. Den er inspirert av en sommer i New Yorks gater, og passer perfekt for deg som liker en søt og ren duft.

Lacoste L12.12 Eau Fraiche Pour Elle EDT.Denne duften er inspirert av den ikoniske L. 12.12 poloskjorten, og er en klassiker. Saftig mandarin gir duften en oppfriskende touch, og feminine akkorder av magnolia, lilje og jasmin gjør den frisk og lett.