Produkter vi digger akkurat nå!

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler våre 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne måneden er det innkjøper Mari som deler sine favoritter.

Zarkoperfume Pink MOLéCULE 090.09 EDP
Zarko er kjent for sin pasjon og livslange interesse for fremstilling av parfymer. Han har latt seg inspirere av det nordiske klimaet, og resultatet er unikt. Pink Molecule lukter friskt, og passer perfekt i årstiden vi beveger oss inn i. Den er feminin, og har den rette balansen mellom det lette og det dype.
Dette er dessuten en duft som sitter på lenge dersom du husker de grunnleggende reglene; smør deg med krem og spray parfymen på ca 10 minutter før du tar på deg klær. Denne parfymen finnes også i 10ml, som er perfekt å ha i vesken når du er på farten!

Rudolph Care Acai Keep On Rolling Deo
Denne herlige og effektive deodoranten er et ‘must have’! Foruten en nydelig forpakning er den fri for antiperspiranter, som gir huden rom til å puste. Deodoranten er dessuten økologisk og svanemerket, og derfor helt fri for unødvendige kjemikalier. Den holder allikevel svettelukten borte, og fungerer like fint som en hvilken som helst annen deodorant.

Elizabeth Arden Eight Hour Lip Balm
Sliter du med tørre og sprukne lepper? Eight Hour Lip Balm er redningen! Den er en uunnværlig venn på vinterstid når det er kaldt og tørt i luften. Den nærer og gir leppene intens fukt, samt at den inneholder solfaktor 20.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo
Før jeg gikk inn i skjønnhet- og velværebransjen tenkte jeg ikke så mye over hvilken type shampoo jeg brukte, eller hvilken funksjon den skulle ha. Her har jeg fått meg mange aha opplevelser!
Min absolutte favoritt er Olaplex No. 4, en shampoo som nærer og fukter håret. Håret oppleves sunnere og mer glansfullt, og den er meget drøy i bruk. Et par dråper på størrelse med en ert holder (halvlangt hår). For det ultimate resultatet kan jeg dessuten anbefale Olaplex No.5 Bond Maintenance Balsam.

Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser
Det finnes en jungel av rensekremer der ute, men denne rensen fra Ole Henriksen fjerner sminke og urenheter i ett. Den lukter friskt av appelsin, og etterlater huden myk og glødende.
Konsistensen er flytende gel, men idet man tilsetter vann og begynner å påføre den blir den til skum.
Truth Juice Daily Cleanser er drøy i bruk, så den er virkelig verdt sin pris.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop C-Vitamin Serum
Dette serumet fra Klairs er proppfullt av C-vitamin og har en myk oljekonsistens som nærmest smelter inn i huden. Etter å ha brukt dette serumet i 2 måneder merker jeg en stor forskjell; hunden har fått mer spenst og glød, og dessuten en vesentlig bedre fuktbalanse. Serumet er perfekt i årstiden vi går inn i, det kan kombineres sammen med solkrem ettersom det virker forebyggende mot solskader. Det beste av alt er prisen, her får man virkelig valuta for pengene!

Sensai Bronzing Gel SPF6
Dette er en uunværlig brozing gel som påføres før du legger på make up. Den inneholder 70% vann, så den føles ikke fet; snarere tvert imot gir den en fin fuktfølelse.
Resultatet er en naturlig brunfarge med glød. Bronzing Gel'en kan også brukes på dager hvor du ikke ønsker å være sminket, men hvor du trenger det lille ekstra for å føle deg frisk og gyllen. Det er et stort pluss at den inneholder solfaktor. Perfekt når du vil friske opp huden!
Kommer også i to supplerende nyanser, disse finner du her; Copper Bronze og Soft Bronze.

Enamel Gold Lock Bangle Ruby Armbånd
Dette enkle, men nydelige armbåndet fra Enamel Copenhagen er etter min mening dansk design på sitt beste. Det kan brukes alene, eller styles sammen med Enamel Fira Neclace, samt Enamel Ball Chain i din foretrukne farge.
Om du liker rene, men raffinerte smykker er dette et merke du definitivt burde utforske!