Lyst på noe nytt til vårgarderoben?

Se noen av våre tilbehørsfavoritter!

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det innkjøperen Tanja som deler noen av sine favoritter.

Enamel Copenhagen
Jeg har lagt min elsk på smykkene fra Enamel Copenhagen, og denne våren har de kommet med en kjempefin kolleksjon med grønne, lyserosa og blå emaljedetaljer. Smykkene er belagt med 24k gull, er enkle i sin utforming, og utrolig dekorative! Under ser du en av mine tre favoritter, Stud Soleil Ørepynt, og de to andre er Refina Stud ørepynten og LolaLight Pink armbåndet.

Mockberg Modest Linked klokke 
Mockberg har kommet med en helt ny modell de kaller «Modest», med elegant design som kan brukes til alle anledninger. Klokken er tilgjengelig i ulike farger på reim og urskive, som gjør at du kan finne den som passer deg best. 

A&C Zodiacs Gold Løve og A&C Enamel Tiles Bracelet Rust
A&C Oslo er et norsk smykkemerke som nettopp er relansert med utrolig mange fine design! Ikke rart at det allerede har blitt en hit blant norske influensere. Mine to klare favoritter er A&C Enamel Tiles Bracelet Rust (vist under) og A&C Zodiacs Gold Løve som er et lekkert halskjede med stjernetegn-anheng, men jeg anbefaler at du tar en titt på hele sortimentet.

Glacial Drikkeflasker
Glacial har utrolig mange kule design på drikkeflaskene sine! Jeg har alltid en flaske tilgjengelig på kontoret, som holder drikken min kald og frisk, time etter time. Og som en bonus gir Glacial en andel av omsetningen til WWF sitt viktige arbeid for å redde verdenshavene – akkurat som vi i Blush gjør!

Adax Cormorano Thea Skulderveske
Jeg har mange favoritter fra det danske veskemerket Adax, men skuldervesken Thea er den jeg bruker mest akkurat nå. En liten, klassisk veske med mange rom for god organisering, og som ser superlekker ut!

Adax LA Jamie Weekend-Bag
Det er ikke så ofte jeg kommer meg til LA, men København er en stor favoritt som reisedestinasjon. Denne weekend-bag’en er alltid med, og rommer alt jeg trenger for en overnatting eller to. Gleder meg til muligheten byr seg igjen!

Markberg Elea Crossbody Veske
Det er noe spesielt med dansk design. Denne praktiske kamerabag’en er både kul og lekker, og kan enkelt styles med avtagbare reimer i ulike farger og mønster.

Markberg Recycled
I juni kommer Markberg også med vesker laget av resirkulert plast! Jeg syns du skal sjekke ut blant annet Crossby vesken og rumpetasken! - Trendy og bærekraftig!

Dark hårpynt
Jeg har halvlangt hår, og setter det ofte opp med strikk eller klype, eller bruker en bøyle eller spenner når jeg skal se ekstra fresh ut. Dark har et stort sortiment hvor du kan mikse og matche dine favoritter, og du kan se hele utvalget her!

Becksöndergaard
Dette merket leverer nyheter minst 10 ganger i året, så her finner man alltid noe nytt! De lager fargerike og kreative mønstre på skjerfene sine, og akkurat nå digger jeg de nydelige silkeskjerfene; Eyes on SlikDola Mini og Nightin Siru, som kan brukes til både skjerf, hårbånd, veskepynt eller armbånd.

Lily&Rose
Lily og Rose har overdådige, statement smykker med skinnende og fargerike krystaller. Mine utvalgte fra Lily&Rose er Miss MirandaPetite Kennedy Hoops og Lulu øyrepynten. De ser helt fantastiske ut, og passer like godt i bryllup som til slitte jeans. 

DARK Hair Ties 3 pk Charm

DARK Hair Ties 3 pk Charm

Sand
Hårpynt
Før 149 kr
112 kr