REN Clean Skincare

Jenny Skavlan, Offisiell Ambassadør REN Clean Skincare Norge

"Det er flere år siden jeg tok det beste valget for huden min. REN gir meg sunn hud med god samvittighet."

Unike ingredienser ga opphav til REN

Bio-aktivene i REN gir skånsom stimulering av hudens egne prosesser, formulert med rene og pleiende ingredienser tilpasset hver hudtype.

God hudpleie skal for oss være nytelsesrik og naturen ga oss nøkkelen til å skape en ny retning innen hudpleie.

Opphavet gjorde det naturlig for oss å tenke større tanker om bærekraft helt i fra begynnelsen.

Derfor sier vi: Clean to skin. Clean to planet.

JENNYS FAVORITTER

Jenny Skavlan har plukket ut sine hudpleiefavoritter i REN Clean Skincare. 

La deg inspirere og finn dine egne favoritter!

Evercalm Gentle Cleansing Gel: Denne bruker jeg hver dag. Den er oppfriskende og renser skånsomt uten å tørke ut eller irritere, selv en sensitiv hud.

Perfect Canvas er en silikonfri primer med pleiende og nærende egenskaper. Jeg bruker den også før solkrem som beskyttelse

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic: Jeg avslutter renserutinen min med denne. Et par pump på en bomullspad sveipes over ansikt og hals, og du vil både se og føle at huden får en fantastisk glød.

Radiance Glow Daily Vitamin C Gel Cream: Min daglige fuktighetskrem. Dette er en lett gelcream som gir masse fukt og glød. Masseres inn på nyrenset ansikt og hals, etter evt. serum.

Vita Mineral Active 7 Eye Gel: En drenerende , fuktgivende og avkjølende øyegel. Perfekt på hovne, trette øyne. Klappes lett på øyet, også over øyet for maks fuktighet.

Perfect Canvas Clean Primer: Avslutter alltid med denne! En silikonfri primer med pleiende og nærende egenskaper. Jeg bruker den også før solkrem som beskyttelse mot solkviser.

Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil: Et rikt oljeserum som er perfekt under nattkremen. Bekjemper linjer og rynker helt uten irritasjon! Varm 3-5 dråper i håndflaten og massér på ansikt og hals.

Evercalm Overnight Recovery Balm: Dette er min nattkremfavoritt! Den er silkemyk, full av næring og tilfører i tillegg masse fukt til huden. Varm en liten mengde mellom fingertuppene og massér inn!

Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream: Nyhet i Glød serien til REN, som klinisk bevist reduserer synlighet av mørke flekker/pigmentering i løpet av 7 dager. En rik og fyldig nattkrem som gir glød. Vegansk. Til alle hudtyper.

REN X JENNY SKAVLAN

Jenny Skavlan og REN identifiserer seg med mange felles verdier. Dette er rett og slett et helt naturlig samarbeid. Vi heier på fjeset! Lurer du på hva vi legger i det, eller hvis du rett og slett bare har lyst til å få et lite avbrekk, ta en titt på denne filmen som REN og Jenny har laget sammen:

Er du nysgjerrig på produktene fra REN, eller hudpleie generelt? Lurer du kanskje på hva du skal bruke når, eller hvordan du skal bruke de ulike produkter? Da vil vi anbefale deg å sette deg godt tilbake og bruker noen minutter på filmen under her. Her blir du med når Jenny får et fullt hudpleieprogram av REN eksperten Liz. Vi garanterer mange gode tips!

Alt startet med...

…en kvinne i London. Under hennes graviditet begynte huden å reagere på den faste hudpleierutinen, og hun maktet heller ikke å finne produkter blant de etablerte supermerkene som ikke ga negative reaksjoner. Hun fant forklaringen i produktenes ingredienser. Mange av de uønskede ingrediensene hadde bivirkninger og mange kunne blant annet klassifiseres som "harde kjemikalier".

Hun søkte seg til det mer naturlige, og da hun til slutt fant produkter uten de uønskede ingrediensene, så klarte ikke disse å innfri i forhold til resultat og opplevelse. Det kunne for eksempel kjennes eim av fisk fra omega-3 oljene. Da hennes mann og hans forretningspartner så nærmere på dette, ble de overveldet. De så at det var en stor og ledig posisjon i markedet, som de kalte hudpleie slik det burde være. Altså hudpleie laget av kun rene ingredienser som samtidig leverer optimalt resultat og opplevelse.

De kom i kontakt med en fransk farmakolog som var ekspert på bioaktiver. Farmalogen viste at det kan hentes sunne ingredienser i naturen, og ved hjelp av avansert teknologi kunne man muliggjøre dette som effektive ingredienser i hudpleie. De følte nærmest et «kall», hoppet av sine suksessfulle reklamekarrierer i London og gikk i gang med å utvikle hva de mente var fremtiden innen hudpleie. Slik ble REN Clean Skincare født i år 2000. Alle produkter utviklet av dette merket er forankret i filosofien ovenfor. Derfor sier vi også at REN Clean Skincare er pionéren innen ren og effektiv hudpleie, hvor bioaktive ingredienser fra naturen er hovedkilde. Fransk hudpleieteknologi og «British branding» ble en vinnende kombinasjon. I tillegg er det for REN en selvfølge å gi tilbake til naturen gjennom å være det første hudpleiemerket som kan kommunisere Zero Waste innen 2021.

Clean to skin. Clean to planet.

RENs Filosofi

REN Clean Skincare er hudpleie for deg som krever resultat og skjønnhet, både i dag og i morgen. Unik teknologi som stimulerer hudens naturlige prosesser så smart og ansvarlig vi mener er mulig.

  • REN gir huden rett mengde av gode, aktive ingredienser, levert i en base full av velvære og uten innhold som kan være uheldig for huden.
  • Hver gang det skal utvikles et produkt, så har REN som mål å løse dette bedre enn alle andre produkter vi kjenner på markedet og i henhold til denne filosofien.
  • Innenfor anti-aldring ser vi for eksempel at retinol er en velkjent aktiv ingrediens. Ulempen med denne ingrediensen er at den også kan ha bivirkninger som å tørke ut huden og å forårsake solsensitivitet.
  • REN leter primært i naturen, og når vi etter flere års forskning finner en ingrediens som gir retinol-effekt uten de kjente bivirkningene, så har vi snart skapt et nytt produkt innen antialdring. De aktive ingrediensene leveres så i en base som tilsammen gir et unikt resultat og følelse av velvære.

Hudtyper

REN har en løsning for alle hudtyper. Her er fargekodene som gjør det lettere å finne dine produkter: