REN Clean Skincare

Jenny Skavlan, Offisiell Ambassadør REN Clean Skincare Norge

"Det er flere år siden jeg tok det beste valget for huden min. REN gir meg sunn hud med god samvittighet."

Unike ingredienser ga opphav til REN

Bio-aktivene i REN gir skånsom stimulering av hudens egne prosesser, formulert med rene og pleiende ingredienser tilpasset hver hudtype.

God hudpleie skal for oss være nytelsesrik og naturen ga oss nøkkelen til å skape en ny retning innen hudpleie.

Opphavet gjorde det naturlig for oss å tenke større tanker om bærekraft helt i fra begynnelsen.

Derfor sier vi: Clean to skin. Clean to planet.

JENNYS FAVORITTER

Jenny Skavlan har plukket ut sine hudpleiefavoritter i REN Clean Skincare. 

La deg inspirere og finn dine egne favoritter!

Alt startet med...

…en kvinne i London. Under hennes graviditet begynte huden å reagere på den faste hudpleierutinen, og hun maktet heller ikke å finne produkter blant de etablerte supermerkene som ikke ga negative reaksjoner. Hun fant forklaringen i produktenes ingredienser. Mange av de uønskede ingrediensene hadde bivirkninger og mange kunne blant annet klassifiseres som "harde kjemikalier".

Hun søkte seg til det mer naturlige, og da hun til slutt fant produkter uten de uønskede ingrediensene, så klarte ikke disse å innfri i forhold til resultat og opplevelse. Det kunne for eksempel kjennes eim av fisk fra omega-3 oljene. Da hennes mann og hans forretningspartner så nærmere på dette, ble de overveldet. De så at det var en stor og ledig posisjon i markedet, som de kalte hudpleie slik det burde være. Altså hudpleie laget av kun rene ingredienser som samtidig leverer optimalt resultat og opplevelse.

De kom i kontakt med en fransk farmakolog som var ekspert på bioaktiver. Farmalogen viste at det kan hentes sunne ingredienser i naturen, og ved hjelp av avansert teknologi kunne man muliggjøre dette som effektive ingredienser i hudpleie. De følte nærmest et «kall», hoppet av sine suksessfulle reklamekarrierer i London og gikk i gang med å utvikle hva de mente var fremtiden innen hudpleie. Slik ble REN Clean Skincare født i år 2000. Alle produkter utviklet av dette merket er forankret i filosofien ovenfor. Derfor sier vi også at REN Clean Skincare er pionéren innen ren og effektiv hudpleie, hvor bioaktive ingredienser fra naturen er hovedkilde. Fransk hudpleieteknologi og «British branding» ble en vinnende kombinasjon. I tillegg er det for REN en selvfølge å gi tilbake til naturen gjennom å være det første hudpleiemerket som kan kommunisere Zero Waste innen 2021.

Clean to skin. Clean to planet.

RENs Filosofi

REN Clean Skincare er hudpleie for deg som krever resultat og skjønnhet, både i dag og i morgen. Unik teknologi som stimulerer hudens naturlige prosesser så smart og ansvarlig vi mener er mulig.

  • REN gir huden rett mengde av gode, aktive ingredienser, levert i en base full av velvære og uten innhold som kan være uheldig for huden.
  • Hver gang det skal utvikles et produkt, så har REN som mål å løse dette bedre enn alle andre produkter vi kjenner på markedet og i henhold til denne filosofien.
  • Innenfor anti-aldring ser vi for eksempel at retinol er en velkjent aktiv ingrediens. Ulempen med denne ingrediensen er at den også kan ha bivirkninger som å tørke ut huden og å forårsake solsensitivitet.
  • REN leter primært i naturen, og når vi etter flere års forskning finner en ingrediens som gir retinol-effekt uten de kjente bivirkningene, så har vi snart skapt et nytt produkt innen antialdring. De aktive ingrediensene leveres så i en base som tilsammen gir et unikt resultat og følelse av velvære.

Hudtyper

REN har en løsning for alle hudtyper. Her er fargekodene som gjør det lettere å finne dine produkter: