Sommerlige insider-tips til hud, hår, sminke og accessories!

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det innkjøperen Tine som deler noen av sine favoritter.

Å rense huden har alltid vært viktig for meg, og jeg har en dobbelrens rutine både morgen og kveld – uansett hvor trøtt jeg er! Jeg begynner alltid med en oljerens, som for eksempel Babor Cleansing Hy-Oil Cleanser, etterfulgt av en gel rens som Good Morning Gel Cleanser fra K-Beauty merket COSRX, eller Perfect Canvas Jelly fra REN. Denne rensen er en gel som forvandles til et mykt skum og fjerner både make-up rester, solkrem og forurensning. 3-i-1!

Serum er et must for meg, og mine favoritter er blant annet Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum og Dermalogica AGE Smart Biolumin C-serum. Phyto-Nature er et to-fase serum som øker spenst, minimere rynker og gi glød. Biolumin C serumet er proppet med C-vitamin og lysner og gir en glødende hud. Begge serumene gir masse næring! Ønsker jeg ekstra glød pleier jeg å blande noen dråper Ecooking Self tanning drops. Den gir en naturlig og gyllenbrun farge som man enkelt kan regulere selv ut fra antall dråper man blander i dagkremen sin.

Om sommeren er jeg veldig nøye med SPF, og liker spesielt godt produkter som inneholder nettopp en god dose solfaktor. Dagkremene jeg bruker om sommeren er Sensai Cellular Performance Day Cream SPF30, en anti-age krem med  plantebaserte ingredienser, som trekker raskt inn, og Exuviance Day repair SPF30. De inneholder begge SPF 30 og beskytter med godt gjennom dagen.

Skal jeg på stranden derimot eller har planer om å være mye ute i solen, så passer jeg på å bruke en god solkrem som Rudolph Care Sun Face Cream SPF50. Det beste med denne er at den, i tillegg til å ha høy faktor, har en lett konsistens som trekkes raskt inn i huden. Etter en lengere dag ute i solen så liker jeg å roe ned huden. Babor after Sun Repair Ampuller er en helt fantastisk after sun som roer ned huden etter soleksponering. Babor After Sun består av ampuller og hver ampulle er en skreddersydd kurbehandling som kan brukes daglig eller i perioder med mye soleksponering.

Parfymer er gøy, og jeg liker å variere ofte. Det er stor forskjell mellom duftene jeg bruker om sommeren og vinteren, og når det er lyst og varmt ute liker jeg florale og lette dufter. Akkurat nå varierer jeg mellom tre sommerfavoritter. Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita EDT, har en en saftig og syrlig komposisjon, som en dagdrøm i frukthagen om sommeren. Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice,frister med en myk sødme fra rosa cyclaman og vannmelon, og Zarkoperfume Purple, som sies å være skapt i sommerens syvende måned for å innkapsle det nordiske sommerlandskapet i full blomst. 

Under de varme sommermånedene trives jeg best med lett sminke som jeg kan stole på holder gjennom dagen. Et must, uansett formål med dagen, så bruker jeg alltid Babor Age Id Brow Fille Fibers og Jane Iredale Retractable Brow Pencil til å forme brynene. I vesken liker jeg å ha med meg Jane Iredale Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen. Et pudder for en rask touch up og ekstra bonus at den inneholder SPF 30!  Ønsker jeg ekstra glød kan jeg anbefale Guerlain Météorites Light Revealing Pearls of Powder. Den gjør ikke huden blank, og lukter kjempegodt. 

Jeg er veldig glad i ansiktsprayer og bruker de on-the-go, på kontoret og som setting spray når jeg trenger at sminken skal sitte ekstra godt. Denne økologiske ansiktssprayen fra Jane Iredale Pommisst Hydration Spray gir en frisk følelse og gjør at sminken nærmest smelter inn i huden. Beauty Elixir Ansiktsspray fra franske Caudalie er en plantebasert ansiktsmist som gir en umiddelbar glød og dufter deilig. Misten er en av Caudalies kult-produkter, og er foretrukket av en rekke makeup-artister og «beauty junkies»– med god grunn!

Når det kommer til hår er Kerastase Blond Absolu serien helt klart min favorittserie og passer mitt hår veldig bra. Jeg bruker alle produktene fra hele serien. Serien lukter himmelsk, og gjør håret glansfullt og de blonde tonene enda klarere. Leave-in kuren er spesielt god, da jeg ofte bruker stylingapparater vet jeg at håret er beskyttet av kuren som er varmebeskyttende! Resultatet er et glattere og mer glansfullt hår.

Når det kommer til accessories, liker jeg spesielt godt DARK , som har masse fint og store variasjoner tilpasset sesongene. Mine favoritter er hårbøylen Straw Hairband Nature, som gir en sommerlig touch på outfiten, og armbåndene DARK Wowen Bracelet "Je t'aime" og DARK Stone Bead Bracelet White. Disse passer superfint sammen, hver for seg, og kan mikses og matches  om hverandre. 

Jeg er nøye med å beskytte ansiktet fra solen om sommeren og jeg syns bremmen Riva Sun Caps fra Becksøndergård passer perfekt til nettopp dette formålet. Den har en fresh farge og en stor og god brem!

Enamel er et dansk smykkemerke som lager enkle og stilrene produkter. Midnight øredobbene liker jeg spesielt godt, de kan enkelt løfte et antrekk og brukes til mange anledninger, både hverdag og fest. I tillegg har vi nylig fått inn toalettmapper fra spanske WOUF og Tropical mønsteret syns jeg passer spesielt bra nå om sommeren!