Clear Start - Slik blir du kvitt kvisene

Ung hud plages ofte av akne, kviser, hudormer – you name it. Produktene i Clear Start er spesielt utviklet for ung hud, og alt som følger med, med aktive ingredienser nøye utvalgt av ekspertene på hud i Dermalogica.

Det finnes mange årsaker til kviser, sorte prikker og fet hud!

Her er noen av de viktigste:

  • Hormoner
  • Kosthold
  • Sminke
  • Stress

Mange tror at løsningen mot kviser er å tørke ut huden. Dette er ikke riktig. Når huden blir tørr kompenserer den med å produsere mer talg, som fører til flere kviser. Det er altså en dårlig idé å bruke tannkrem eller potetmel for å tørke ut kvisene. Husk også at plukking og klemming kan gi flere kviser fordi du tilfører flere bakterier med fingrene dine.

Så hva kan vi gjøre for å unngå kvisene?

Nøkkelen til en sunn hud er en god, daglig hudpleierutine!

Rens – noe av det viktigste du gjør for huden din er å fjerne sminke, forurensning og avfallsstoffer fra huden – disse lager nemlig et miljø som bakterier kan vokse og skape betennelse i!

Serum – konsentrerte ingredienser som jobber målrettet mot et hudproblem. For eksempel finner du avansert TT-teknologi i Breakout Clearing Booster fra Clear Start som dreper kvisefremkallende bakterier på under 15 minutter.

Fuktighetskrem – fuktighet er nøkkelen til en balansert og klar hud – får huden nok fukt blir den veldig fornøyd! Obs: husk solfaktor om morgenen.