La deg inspirere av våre favoritter!

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Christine, kommersiell direktør, som deler noen av sine favoritter.

Etter en deilig norsk sommer med mye sol og bad, trenger håret mitt godt med pleie og fuktighet. Jeg har slett, nordisk hår, og serien Kérastase Resistance er akkurat det jeg trenger nå. Denne hårpleieserien har en fantastisk deilig lukt, og masse gode pleiestoffer som gjør håret silkemykt uten frizz. Det gjenoppbygger håret uten å tynge, og forsterker håret holdbarhet! Hos meg går det mest i shampooen og balsamen, men ønsker man ekstra pleie har serien også blant annet en supergod hårkur og et leave-in serum som hjelper håret tilbake til sin styrke og glans. 

Da jeg oppdaget profesjonell hudpleie for noen år siden, var det akkurat som at det åpnet seg en ny verden! Aldri før har huden min føltes så sunn, jevn og full av glød som nå. Produkter fra Dermalogica og Babor er gjengangere på badet mitt, men den siste tiden har jeg funnet flere andre favoritter som jeg anbefaler deg å ta en nærmere titt på.

Elemis er Englands ledende spa- og hudpleiemerke, som bruker den siste teknologien med masse naturlige ingredienser for å gi oss effektive produkter. Anti-age serien har kollagenstyrkende planteekstrakter, som gir fastere, glattere hud som plumper, gir masse fukt og næring. Serumet Elemis Pro-Collagen Super Elixir har blitt en favoritt i sommer, sammen med øyeserumet Elemis Pro-Collagen Advanced Eye Treatment.I tillegg til et effektive serum, har Filorga Sleep & Lift Night Cream vært en redning i sommer. Kremen er silkemyk å påføre, og jeg digger at den gjør jobben med å plumpe og bygge opp hudlagene mens jeg sover.

I sommerhalvåret bruker jeg en lettere dagkrem enn i vinterhalvåret, da huden min ikke trenger like mye fukt. Sensai Cellular Performance Emulsion I gir en fin balanse av fukt og elasititet til ansiktet. I tillegg motvirker kremen fine linjer og slapphet i huden, samtidig som jeg får en frisk og klar hudfarge med masse glød! 

En god skrubb skal ikke undervurderes! Clarins One-Step Exfoliationg Cleanser med appelsinekstrakt passer til alle hudtyper, fjerner make-up og renser mildt. Her finner du milde peelingkorn som skrubber bort dyptliggende urenheter, samtidig som den ivaretar hudens fuktbalanse. Til kroppen liker jeg den økologiske skrubben fra det danske merket Rudolph Care. Acai Body Scrub har en lett og geleaktig konsistens som forvandles til melk når den blandes med vann. Tette og fine korn fra acai og aprikosekjerner eksfolierer varsomt, og skrubben etterlater en glattere, mykere hud, samtidig som den øker blodgjennomstrømningen som gjør at man føler seg ekstra fresh hele dagen. 

Det å finne produkter tilpasset din hudtype, hudtilstand og årstid kan gi deg en helt ny opplevelse, men det kan også være vanskelig å finne frem i jungelen av merker og produkter. Kontakt gjerne vår kundeservice på chat, telefon eller mail – eller besøk en hudpleieklinikk der du bor for gode råd.

Hverdagsluksus kommer i mange former, og på badet mitt så heter den Guerlain. Ikke bare ser produktene ut som små kunstverk, de føles også fantastisk på huden og har en deilig duft. For at sminken skal holde seg best mulig gjennom dagen, bruker jeg alltid primer. Guerlain L'Or Radiance Concentrate er en makeupbase som inneholder 24-karat ekte gullflak som smelter på huden! Her får du en magisk gelé som kombinerer gløden fra gull med fuktgivende friskhet, som gir deg plumpende hud med fantastisk naturlig glød! Min favoritt foundation nå er L'Essentiel Natural Glow Foundation. Denne inneholder 97% naturlige ingredienser, gir en naturlig glød, og har byggbar dekkevne. Den gjør huden min myk og legger seg naturlig. Her har jeg funnet en foundation som lar huden puste, balanserer, har SPF 20 og i tillegg beskytter mot forurensing. Foundationflasken fra Guerlain er så vakker at den bør stå fremme, designet av den verdenskjente designeren Mathieu Lehanneur. Som en finish, påfører jeg gjerne Guerlain Terracotta Light for en solkysset glød, eller Guerlain Météorites Light Revealing Pearls of Powder.

Om jeg skal føle meg ekstra fresh liker jeg å toppe antrekket mitt med en fin neglelakk! Det finnes så utrolig mange fine farger, og jeg digger å prøve ut litt forskjellig. Før sommeren fikk vi inn et nytt neglelakkmerke som har opptil 85 % naturlige og økologiske ingredienser! Kure Bazaar har superfine farger og er den første neglelakken som er 10-FREE. Jeg anbefaler å starte med Kure Bazaar's The Natural Manicure Ritual Kit, et økologisk og vegansk manikyrsett for å få glatte, vakre og myke hender. For å gi neglene pleie og sikre at lakken holder lengst mulig, anbefaler jeg alltid å starte med underlakk og avslutte med overlakk. I sommer har jeg rullert mellom fargen Boyfriend, en myk grågrønn pastellfarge, og Dolce, en myk pudderrosa nyanse. Se hele utvalget her, og finn din favoritt!

Jeg er veldig stolt over å jobbe i en norsk bedrift som bryr seg! Om sine ansatte, kunder, samfunnet og miljøet. I tillegg til å donere en andel av omsetningen til WWF sitt viktige arbeid mot et renere hav (1,2 MNOK så langt!!), har vi i sommer startet en kampanje vi kaller «Vær Deg». Vi ønsker å bidra i kampen for inkludering, likestilling, mangfold, annerledeshet og nye skjønnhetsnormer. Med «Vær deg»-kampanjen ønsker vi å ta et standpunkt ved å vise kontrastene mellom flyktige trender og varige verdier. Formålet er å understreke hvor mye viktigere sistnevnte er, fremme og normalisere annerledeshet og mangfold, og oppfordre alle til å være seg selv. Å føle skam for den du er hører ikke hjemme i et moderne samfunn. Skjønnhet og velværeprodukter bør ikke handle om å skjule noe, men å forsterke den du er! Du kan se filmer, og kjente personer som støtter dette budskaper her.

I den forbindelse har det norske smykkemerket A&C Oslo laget et kult armbånd til oss, som du kan kjøpe her. Overskuddet går til organisasjonen Mental Helse, noe flere hundre nordmenn allerede har støttet. Bli med du også – kjøp til deg selv, eller som gave til en venn som betyr noe spesielt for deg.   

Et annet produkt med mening er Markberg Darla Crossbody Recycled Veske. Med en nydelig olivengrønn farge er ikke vesken bare fin å se på, den er praktisk i bruk – og ikke minst er den designet med fem resirkulerte plastflasker. Hvis vi alle gjør litt, kan det bli mye!

Vi liker alle en god lukt, men hva som er en god lukt er subjektivt. Mine favoritter i år kommer fra Zarkoperfume, et dansk merke med utrolig spennende teknologi som jobber med din egen duft, med molekyler som påvirker huden i forhold til kulde, varme og miljøet du befinner seg i. Duften utvikler seg og trekker seg sammen hele tiden - i 10 timer. Slik får du din helt unike duft! Prøv gjerne MOLéCULE 234.38 EDP, eller Pink Molecule som en mer feminin duft med noter av blant annet hylleblomst, aprikos og sort orkidé.

Jeg liker at hjemmet lukter godt også, så her synes jeg Meraki har fantastiske diffusere. Naturlig, god duft som ikke er for parfymerte eller dominerende. De er også superfine å se på, og et interiørelement i seg selv! På badet liker jeg å freshe opp både med en diffuser og en deilig håndsåpe som Silky Mist, en økologisk og pleiende håndsåpe med aloe vera og agurkekstrakt, en god duo!