Kristians favoritter

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Kristian, innkjøper, som deler noen av sine favoritter.

Som mann, liker jeg enkle, effektive produkter som gjør nytten uten å måtte sette meg inn i lange, avanserte hudpleie- og hårpleierutiner for morgen og kveld. Som et avbrekk fra tradisjonell shampoo og vanlig hårvask, er jeg veldig fornøyd med Fusio Purifying Scrub fra Kérastase. Her finner du havsalt som hjelper å eksfoliere hårbunnen og som renser hår og hodebunn dyptgående. Gi deg selv en god hodebunnsmassasje, og slipp fet hodebunn og flass. Jeg anbefaler å bytte litt på mellom vanlig shampoo og denne skrubben.

Det er vel to ting jeg ellers bruker i min 'avanserte' hårpleierutine, og det er å føne håret, deretter ta litt voks i det! Jeg har nettopp investert i ghd sin nye hårføner Helios. Her får du alt du forventer av en føner fra øverste hylle. Perfekt når man har litt dårlig tid på morgenen eller når det er en stund siden siste besøk hos frisør. Flott, stilrent design. 

På voks-fronten går det mest i Sebastian's Molding Mud. Her får du en bra voks for litt halvlangt hår, den gir godt hold og du kjenner nærmest ikke at du har den i håret. Hårvoks er vel uten tvil det viktigste hårproduktet for de fleste menn og jeg tror flere hadde hatt godt av å teste litt nytt. I min bok gir den beste voksen bra hold uten at du merker at du har den i håret. Denne funker bra for en litt rufsete stil, og for den som ønsker en matt voks. Hos oss får du gode priser på alt av hårvoks, så det kan være en god mulighet til å prøve noe nytt. 

Er det noe jeg 'unner' meg, er det gode barberingsprodukter som, gjør godt for huden og ikke gjør den irritert. Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel er en god barberingsgel som er raus i bruk og lett å påføre. Gel'en er også alkoholfri, som gjør at den demper sårhet etter barberingen, og lindrer og mykgjør huden samtidig. Etter barbering bruker jeg aftershaven fra Babor, Men Calming After Shave Fluid. Det er en lindrende aftershave for sensitiv hud, og minimerer rødhet, ubehag og sårhet. Den trekker fort inn, og gir huden et friskt resultat. 

Jeg er mye ute og sykler, og deodorant er for meg en selvklarhet og et virkelig 'Must'. Deo'en jeg bruker nå er en herre deo fra Bvlgari. Den har en frisk og maskulin lukt, og gjør at jeg føler meg fresh hele dagen.

Selv om man er mann, er det lov å passe på huden sin, og jeg oppfordrer alle til å i hvert fall bruke en god rens som fjerner urenheter og forurensning fra ansiktet. Jeg varierer mellom to ansiktsrens. Disse liker jeg spesielt da de har en fin gelkonsistens som er lite klebrig, og lett å skylle av. Dermalogica Special Cleansing Gel er en såpefri, skummende rensegelé for alle hudtilstander. Ecooking Cleansing Gel er også god, et pluss at den er både økologisk og vegansk. Her får du en deilig, skånsom rens som går i dybden og gir fuktihet samtidig. 

Jeg har i tillegg to dagkremer som jeg bytter på. REN Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream passer de fleste hudtyper, gir huden en frisk følelse og beskytter meg mot tørrhet. Ecooking Day Cream er også en behagelig dagkrem som gir fukt hele dagen, samtidig som den glatter ut huden. Begge kremene har passe fyldig konsistens, trekker lett inn i huden, og har en subtil og behagelig duft. REN kommer også med pumpe, som gjør dosering enkelt.

Sommerens favoritt har vært solkremen fra Biotherm, Lait Solaire SPF 30. Den har en god konsistens og frisk duft, og er en bestselger hos oss. Solkremen er enkel å smøre på, og tas raskt opp i huden, I tillegg til å beskytte mot sol, og skadelige UV-stråler tilfører også kremen god fuktighet, som gjør at huden ikke tørker ut.

Etter min mening, ligger Zarko sine parfymer 2 hakk over det meste andre i duftkategorien. De har veldig gode dufter som skiller seg fra mye annet. Etter egen erfaring får man mye mer glede av høykvalitetsparfymer, man går tross alt rundt med den hele dagen. Det er verdt en investering. For tiden så bruker jeg Zarkoperfume MOLéCULE No. 8 EDP. En god, maskulin duft med noter av blant annet økologisk mandarinolie, tyrkisk rose og sort agartre.

Jeg er ikke typen som bruker flust av penger på mye accessories, dill og dall, men klokke er noe jeg alltid går med. Vanligvis bruker jeg en vanlig sportsklokke da jeg trener en god del, men ved finere anledninger som selskap eller viktige møter så tar jeg gjerne på meg Daniel Wellington sin Classic Black Sheffield klokke. Den er fin og tidløs, med sort skinnreim av italiensk lær, og passer godt til en skjorte eller dressjakke. Kan anbefales som jul- eller bursdagsgave til en mann du er glad i! 

På jobbmøter og reiser liker jeg også å ha PC og andre ting samlet. PC-veska til Adax, Catania Axel, er en enkel, røff og romslig jobb veske, med god plass til det du trenger. Vesken har to store rom, som begge kan lukkes med en glidelås. Det er en praktisk og fin PC-veske med juster- og avtagbar skulderreimen. Stort pluss at det er en ekstra lomme foran med glidelås med plass til nøkler, lommebok eller lignende.