Høstens trender

Tid for egentid

Med nye sesonger følger nye trender. Høstsesongen i år skiller seg likevel ut. Det er pandemi, det er restriksjoner, det er forsiktighet og endrede rutiner. Fokuset har endret seg til å ta vare på familie og venner, istedet for å kanskje reise og oppleve nytt og spennende. Det har også blitt mer tid til å ta vare på seg selv. 

Hjemmespa

Hjemmespa har blitt hele dette årets nye trend. Og den fortsetter med fornyet styrke inn i høsten. For høsten er virkelig hudens tid for ekstra pleie. Akkurat som vi utvider garderoben vår med nye lune plagg gjør vi det med gode produkter til huden, tilpasset en tørrere og kaldere værtype. Ønsket om å se sunn og frisk ut forsterkes også av så mye fokus på corona, smitte og nye sykdomstilfeller. Et deilig hjemmespa er ikke krevende. Hudpleiemeket Filorga tilbyr produkter som er enkle å bruke, men som samtidig gir maksimal effekt. Dette fordi produktene er forankret i estetisk medisin. Gjør en enkel 2-trinns behandling med et peeling produkt og en maske. Huden har blitt tykkere av sol og utetid i løpet av sommeren. Den naturlige deskvamasjonen går tregere. Dermed ser huden litt tam ut, mangler glød og fuktproduktene fungerer ikke maksimalt. Peelingen Scrub & Detox virker dobbelt eksfolierende med både mikrokorn fra vulkansk sand og enzymer fra papain. I tillegg virker den dyprensende med aktivt kull som fjerner forurensningssmuss, fett og skitt dypt ned i cellene. Det er som om vi kvitter oss med all søppel og skitt som har samlet seg i cellene. Etter peelingen pleies huden med en god maske. Her vil vi virkelig fylle på med alle godsaker. Og vi ønsker jo at den skal gjøre alt, gi fukt, revitalisere, gi glød, stramme, plumpe og ikke minst virke beroligende. Huden oppleves ofte som stresset i en overgangsperiode. Filorgas Meso-Mask til fører huden alt, samtidig som den roer ned stresset hud, rødhet dempes, ny glød er tilført.

Molton Brown Spicy & Aromatic Collection er en velduftende trio av dusjsåper! Her åpner det seg en verden av et sofistikert mysterium av sort pepper, sypress og original geranium. Send sansene på nye veier med disse utforskende såpene. Den varmende trioen av krydrede og aromatiske dusjsåper etterlater huden dypt renset og velduftende. Er du en av de som er så heldig å ha et badekar, fungerer disse også utmerket til bad!

Uansett om du kun har 10 minutter, eller om du har satt av hele kvelden, sett stemningen med et velduftende lys! Voulspa setter prikken over i-en, og med Crisp Champagne-lyset som dufter av sprudlende tørr champagne blandet med vanilje og eik, gir det deg en indre ro. Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er i tillegg moderne og stilige.

Bruk tiden mens du ser på TV eller leser en god bok! Baby Foot fotmaske er en fuktighetsgivende behandling for føttene som ivaretar føttenes silkemyke resultat. Denne er effektiv og er proppet med fuktighetsgivende ingredienser som kollagen, hyaluronsyre og 14 naturlige ekstrakter. Legg beina på opp, og nyt av egentiden din!

Hold deg frisk, god og varm

Når høsten kommer, og tempraturen varierer, kan det være lett å få en mild forkjølelse. Vi lever i en spesiell tid, hvor det å holde seg frisk står høyt på agendaen, og vi forsøker det meste for å ikke havne hjemme og i karantene. Med kosttilskudd fra SHIFT kan du styrke immunforsvaret med naturlig C-vitamin og andre naturlige råvarer, som bidrar til at holder kroppens balanse. SHIFT tilbyr også kosttilskudd som SuperSkin Repair, som nærmest smører huden fra innsiden og hjelper tørr og sår hud, samt vinterhud som sprekker opp og gjør vondt!

Vi elsker en god kopp te! Blush har et stort utvalg te fra Pukka som er økologisk, og her finner du mange gode urte-te som gjør godt for kropp og sjel. Høsten er den perfekte tiden for å krype inn i et varmt teppe, god bok og Vanilla Chai som setter prikken over i-en. En kopp full av søt, økologisk, Fairtrade Chai med vanilje og spor av kanel og ingefær, avrundet med kardemomme, fennikel og lakris. Pukka’s unike vri på tradisjonell chai, gir deg seks forskjellige urter som alle er proppfulle av energi. Dette er en aromatisk sensasjon!

Ønsker du å sette en ny vri på morgenkaffen (eller om du drikker kaffe til alle andre døgnets tider i tillegg), og ønsker å begynne så smått med førjulsstemningen, så kan vi varmt anbefale Christmas Spirit fra Little's! Her får du høykvalitets pulverkaffe laget på Arabica-bønner med en herlig smaksblanding av appelsin, brandy, kanel og vanilje. Hvis julenissen drakk kaffe, er dette hva han ville drukket. 

 

Vågale hårfarger og lekre negler

I år er tiden for hjemmefarging, og hvorfor ikke teste ut en fresh farge? Vi har et stort utvalg av semi-permanente hårfarger som Schwarzkopf, hvor du kan teste ut flere ultrafarger for håret! Prøv med gøyale farger som Steel Silver eller Shocking Pink! Nå har vi også fått inn Wellas Color Fresh hårmasker, Dette er hårmasker for midlertidlig fargeendring som ikke skader håret, og som gir håret ditt en leken vri! Velg mellom Golden Gloss, Rose Blaze eller Mint for å skille deg ut ekstra! Våg å sett farge på hverdagen! Lurer du på hvordan du farger håret hjemme? Les mer her om hvordan du gjør det steg-for-steg.

Plump & glød 

 Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Mask Nye fantastiske øyemasker som plumper og strammer opp huden, lysner mørke ringer og minimerer poser under øynene. Disse maskene inneholder retinol som visker bort linjer og som gir en oppstrammende effekt i tillegg til å minimere porer. La maskene ligge på i minst 10 minutter og smør inn resterende serum. Unn deg disse ett par ganger i uken, eller bruk de ved spesielle anledninger. Ved å legge til øyemaskene i din hudpleierutine (bruke de 1-2 ganger i uken), vil du doble effekten av produktene. Her får du umiddelbare resultater både i form av oppstramming, minimere linjer og lysner mørke ringer. Dette er et must have produkt nå som vi går høsten i møte.

 

Trender kan være så mye. Trender ses blant mennesker rundt om i byen, på sosiale medier, i reklamebildet. Men dette året trekkes trendene så absolutt inn i det nære  - i livene våre, i hjemmene våre, inn i vårt eget.