What Stars are Made of

Therese Aanonli, Alexandra Joner og Marie Wolla er stjerneinfluencere, og de har funnet sine ulitmate favoritter blant våre stjerneprodukter fra Max Factor. Skroll ned og se hvilke produkter de har valgt som sine ‘Must Haves’ fra Max Factor og hvorfor de elsker dem!

 

 

Miracle Second Skin Foundation

En lett og hybrid foundation som enkelt smelter inn i huden din for et naturlig og fresht resultat.

           ‘Miracle Second Skin er perfekt når jeg ønsker en lett dekkevne til huden min. Den gir masse fuktighet og en flott naturlig finish.’

 @Thereseaanonli

Masterpiece Max Mascara

En bestselgende og klassisk mascara. Formulan er myk og lett å bygge, gjør det enkelt å definere vippene og få fyldig, naturlig volum.

Klinisk testet – passer til alle, også de med sensitive øyne.

              ‘Jeg elsker kosten! Den separerer vippene lett, det kommer ikke for mye produkt på som gjør den lett å påføre uten å søle’

 @Alexandrajoner

Colour Elixir Lipstick

Colour Elixir Lipstick tilfører leppene fuktighet og pleie fra det øyeblikket du tar den på, og mykgjør leppene dine dag for dag. Med velstelte lepper, kommer leppefargen mer til sin rett.

           ‘Du kan aldri gå feil med en klassisk leppestift! Jeg elsker fargeutvalget til Colour Elixir Lipstick. Tonene er naturlige, tidløse og passer til alt!’

  @MarieWolla

Stjerneproduktene

Vet du hvordan du skal behandle maskaraen din?

 

UNNGÅ LUFT:

Skru igjen korken og pass på at det ikke kommer luft inn, ikke pump maskarabørsten inn og ut av beholderen – da vil du tilføre luft og den vil tørke fortere ut og kan drysse.

 

BYTT UT:

Bruker du maskara hver dag, så anbefaler vi at du bytter den ut hver 3.måned.

UNNGÅ BAKTERIEBOMBER: For å hindre bakterier, skru korken godt igjen og lån den ALDRI bort. Maskara er et personlig produkt.

Når du skal velge foundation, tenk over hvilken hudtype og hva du ønsker fra en foundation.

 

TØRR HUD -

Velg en foundation som inneholder mye fuktighet gjerne i form av Hyaluronsyre. Unngå mattende og long lasting foundations, de kan gjøre at huden din ser tørrere ut.

 

KOMBINASJONSHUD -

Oljete t-sone og normal til tørr hud elles er et kjennetegn på kombinasjonshud.

Her har du et litt større spillerom i valg av foundation. Det enkleste er å bruke en primer først for å nøytralisere huden der du er tørr, oljete og fet.

 

FET HUD

Velg en foundation som matter ned og minimerer porer. En long lasting foundation sitter også bedre på fet hud, og et tips kan være å preppe huden med en mattende primer.

Steg 1  

Bruk en god leppeskrubb! Først og fremst, det er viktig å få vekk tørre flak:- spesielt dersom man velger et matt produkt-  ellers vil leppestiften bare flake seg

Steg 2

Når skrubben er gjort, legg en lipliner rundt leppen, for så å fylle inn hele. Dette er ikke bare et triks for å fremheve leppen, men også en måte å få leppestiften til å site enda bedre!

Steg 3

Avslutt med en lipgloss for litt ekstra sparkel! Legg produktet på midten av leppen, både oppe og nede.