Prisvinnende skjønnhetsfavoritter

Oppdag Elemis-favorittene som blir elsket over hele verden

Over 1000 skjønnhetseksperter har stemt frem ELEMIS som vinner av prestisjetunge priser på Cosmetic Executive Women UK Beauty Awards!

 

BEST BEAUTY ICON

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM
VINNER AV CEW BEST BEAUTY ICON 2020

Den ikoniske Pro-Collagen Marine Cream er vinner av over 50 skjønnhetspriser og berømt for sin fløyelsaktige lette konsistens, delikate duft og klinisk dokumenterte resultater. Den er ved hjelp av aktive marine ingredienser, kombinert med banebrytende vitenskap, en krem av ekstra høy kvalitet som er klinisk bevist å forbedre fuktigheten i huden med 248% på 1 time og redusere utseende på linjer og rynker på 14 dager!

BEST VEGAN PRODUCT

Superfood Cica Calm Foaming Cleanser
VINNER AV CEW BEST NEW VEGAN PRODUCT 2020

Denne unike skummende rensen er fullspekket med nærende Superfoods som bidrar til å berolige og fukte huden samtidig som den fjerner makeup og urenheter. Inneholder blant annet prebiotika som balanserer, Cica som lindrer, fermentert ingredienser som agave, risvann og grønn te-olje som beroliger og nærer huden. Visste du at fermenterte ingredienser har høyere nivåer av antioksidanter? Resultatet er en ren, myk, beroliget og strålende hud!

BEST NEW TARGETED SKINCARE

Pro-Collagen Rose Facial Oil
VINNER AV CEW BEST NEW TARGETED SKINCARE 2020

En luksuriøs, ultralett anti-age ansiktsolje som reduserer utseende på linjer og rynker samtidig som den etterlater huden næret og mer ungdommelig. Inneholder en blanding av roseekstrakter som virker beroligende og mykgjørende på huden samtidig som den glatter ut fine linjer og rynker. Den utsøkte duften vil fange oppmerksomheten til enhver roseentusiast. Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv.

 • 96% var enige om at produktet bidro til å redusere utseendet på linjer og rynker *
 • 97% var enige i at huden ble jevnere og mer strålende *
 • 95% var enige i at huden så yngre ut *
 • 94% var enige i at denne oljen føltes lett og ikke fett *

  * Uavhengig forbrukertest 2019. Resultatet basert på 120 personer over 4 uker.

BEST NEW SKIN PREP

pro-collagen insta-smooth primer
VINNER AV CEW BEST NEW SKIN PREP 2020

Denne ultra-oppstrammende primeren reduserer utseende på fine linjer og porer mens huden preppes perfekt for makeup. Produktet har en luksuriøs kjølende konsistens som umiddelbart jevner og glatter ut hudoverflaten for et visuelt plettfritt utseende. Et unikt Cryo Firming Complex gir en eksplosjon av fuktighet, mens naturlige marine ekstrakter skaper både et umiddelbart og et langsiktig resultat for en glattere, jevnere og fastere hud. Rynker, fine linjer og porer blir mindre synlig slik at huden blir perfekt preppet for din makeuprutine.

 • 97% var enige om at dette produktet primet huden nydelig for makeup-påføring *
 • 97% var enige om at dette produktet umiddelbart duset ut fine linjer og rynker**
 • 98% var enige om at dette produktet reduserte porene deres betydelig**
  * Uavhengig forbrukertest 2018. Resultatet basert på 125 personer over 4 uker.
  ** Uavhengig forbrukertest 2019. Resultatet basert på 122 over 4 uker.

3-i-1 rensebalm

PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM
VINNER AV CEW BEST BEAUTY ICON 2019

ELEMIS sin nr 1 bestselgende rens forvandles til 3 unike teksturer for den ultimate renseopplevelsen. Den nærer som en balm, fjerner sminke som en renseolje og tilfører fuktighet som en rensemelk. Den unike blandingen av 9 essensielle oljer, inkludert lavendel, kamille og eukalyptus, lukter himmelsk for å styrke sansene. Huden blir dypt renset, beroliget og veldig myk. Tips! Kan også brukes som en nærende ansiktsmaske!

 • 96% var enige at produktet fikk huden til å føles myk og beroliget *
 • 94% var enige om at produktet hjalp huden til å føles ren *
 • 90% mente at produktet var effektivt til å fjerne sminke *
  *Uavhengig forbrukertest 2012. Resultatet basert på 54 personer over 2 uker