Naturlige og rene favoritter

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Cathrine, designer, som deler noen av sine favoritter.

Mitt største tips er å ta vare på huden, helsen og omgivelsene. Nå bugner det av gode produkter med sertifiseringer i butikken! Naturlige, økologiske, veganske og svanemerkede skatter med størst mulig andel rene ingredienser. Det beste jeg vet er når jeg hudpleien, såpene og sminken dufter rent, ekte og friskt av naturlige ingredienser.

Gi deg selv en fresh start på dagen

Alt du bruker, tar på huden i form av såper, kremer og sminke går inn i huden. Når du finner produkter med naturlige ingredienser, trenger du ikke bekymre deg for hva du 'får i deg'. Start gjerne dagen med en deilig dusj! Decléor Shower Gel Lavendula er en fuktighetsgivende dusjsåpe med 98 % naturlig opprinnelse. Den har en fantastisk ren og frisk duft av urter og gir en deilig fresh start på dagen. Trenger huden ekstra fukt og pleie, prøv dusjkremen Weleda Citrus Creamy Body Wash. Denne inneholder ren sesamolje, som er rik på essensielle fettsyrer og pleier og bevarer hudens fett- og fuktighetsbalanse. Dusjkremen er fri for syntetiske duft- farge- og konserveringsmidler. Et tredje alternativ er C Dusjgele Sitronverbena & Ylang Ylang. Her får du en mild og økologisk dusjgele som dufter helt nydelig friskt av urter, som er trygg for både liten og stor! 

Ren luksus til håret

C har shampoo også, og har du ikke testet den enda så anbefales det på det sterkeste. C Shampoo Geranium & Bergamott lukter friskt av urter og blomster, er økologisk sertifisert, mild og skummer lett.

Hårpleie fra  utvikles og produseres i Norge og er en serie rene og naturlige produkter av høyeste kvalitet som er fritt for helseskadelige stoffer. RÅ Organic Grøde Strengthening Shampoo og balsam er et must for mitt hår - kanskje du også finner en favoritt her?

Rudolph Care har en lett og frisk svanemerket Herbal Care shampoo og balsam. Disse gjør håret blir mykt og glansfullt, dufter av herlig mentol og friske grønne urter.

weDo er et nytt miljøetisk merke som tilbyr en rekke veganske, cruelty-free og 100 % resirkulerbare produkter som virkelig er verdt å prøve! Produktene er uten sulfater, silikoner og kunstige fargestoffer. Professional Light and Soft Shampooen og balsamen har en ren, lett blomsterduft.

Naturlig hud- og kroppspleie

Hvis ikke dere har skjønt det enda, så er selvfølgelig hudpleierutinen min også med rene produkter. Ecooking Day Cream er en lett og fin økologisk dagkrem som trekker raskt inn i huden uten å bli klissete. Den kan fint brukes under annen hudpleie. I tillegg må jeg legge til at Ecooking også har en fantastisk fuktende fotkrem som lukter helt nydelig av naturlig eucalyptus, hvis du vil unne deg selv og føttene dine litt luksus. 

På natten bruker jeg Decléor Neroli Bigarade Night Balm. Dette er en nydelig nattkrem med fantastisk duft, som jeg bare må ha i skapet! Balmen smelter inn i huden og lukter herlig og ekte. Den ultimate nattkremen!

Huden min er tynn, og om vinteren trenger hendene sårt ekstra pleie! Her har Isun Herbal Shea Butter blitt en magi for tørr og sprukken hud. Jeg bruker denne om natten for best mulig effekt, da får den virkelig trukket seg dypt inn. Det går i mye håndvask nå om dagen, og derfor lar jeg kremen gjøre jobben sin om natten.  Kremen har en fantastisk ren urteduft, den kan brukes på alt fra tørre hender og lepper til kuldekrem.

Gjennom dagen er redningen Weleda Skin food for tørre hender! Denne tuben er med meg over alt, og alltid på plass i veska.

Pleiende sminke

Jeg liker en lett sminke som ser naturlig ut, men samtidig gir glød. Decléor Neroli Bigarade SPF15 BB Cream er min favoritt BB-krem!  Denne gir glød gjennom hele dagen, har SPF 15 og gir et fresht utseende uten å være synlig sminket. Det er ofte jeg kun bruker denne sammen med mascara og leppestift.

Favorittmascaraen Inika Bold Lash Vegan Mascara er 100% plantebasert. Med magnoliabarkekstrakt, vitamin E og solsikkeolje beskytter og pleier den vippene. Det trenges kun en påføring og resultatet er lange, flotte vipper som holder lenge. I tillegg har jeg alltid et par Inika leppestifter liggende på kontoret og i veska. Man trenger ikke andre typer leppepleie i tillegg da disse både fukter og gir farge!
 


Jeg liker at neglene ser velstelt ut, og da er det ekstra positivt at Kure Bazaar har økologisk, vegansk og giftfri neglelakk! Disse er lette å påføre og gir et lekkert resultat. Lakken er enkel og fjerne igjen og skader ikke neglene. Kure Bazaar finnes i mange farger, og jeg liker spesielt godt fargen Hippie. I tillegg har de også økologisk neglelakkfjerner som består av 100 % naturlige ingredienser. Den inneholder ikke aceton eller etylacetat, og lukter derfor heller ikke. Ønsker du å gi ekstra pleie til negler og neglebånd er Organic Rose Infusion Cuticule Oil er en neglebandsolje av økologiske planteoljer som gir næring og fuktighet.

Wow!  Også må vi ikke glemme verdens første svanemerkede parfyme! Rudolph Care Huile de Parfume Signature Notes EDP er en 100% naturlig oljeparfyme fri for allergene parfymestoffer. Masser den på huden og den smelter sammen med din naturlige duft og blir unik for deg.

Sunne omgivelser

Jeg har C-produkter overalt i huset. C Vidunderkrem med svamp er virkelig en vidunderkrem! Den fjerner alt fra tusj- og malingsflekker på bordet til skitt på hvite skosåler, og er helt genial. Multisprayen er et must, og nå kan du også få økologiske duftlys helt fri for parafin! 

I vintermånedene trenger huden ekstra pleie for å holde seg myk. Spesielt på hendene nå for tiden med ekstra mye håndvask. Håndsåpe og oppvaskmiddel fra C hjelper til å beskytte hendene. En annen favoritt er såpene fra Meraki til oppvask og hender.

Til sist noe som gjør at jeg drikker mer vann gjennom dagen, er denne flotte flasken fra Glacial! Med GLACIAL Pink Diamond Drikkeflaske har jeg nå alltid iskaldt vann tilgjengelig. Drikken din holdes kald i 24 timer eller varm i 12. Glacial donerer i tillegg en andel fra hver solgte flaske til WWFs arbeid mot plast i havet. Og ikke minst, flaskene er fri for BPA og andre giftstoffer som kan overføres til vannet eller annet man måtte ha i flasken.