Peeling + maske = vinterglød

Gusten, tørr og kanskje til og med irritert hud om vinteren? Det er vanlig å oppleve at huden blir litt satt ut av spill av vinterkulden – mange savner gløden, friskheten og fuktigheten den hadde om sommeren og finner det utfordrende å få den tilbake!

Heldigvis finnes det aktive produkter som tilsvarer det profesjonelle hudterapeuter bruker i ansiktsbehandlinger – slik at du kan gi deg selv en liten, men dyptvirkende ansiktsbehandling hjemme! Til dette sverger vi til to nøkkelsteg: peeling og maske.

Velg riktig peeling

Med en god peeling på nyrenset hud får du fjernet døde hudceller som bygger seg opp på huden – det er ofte disse som får huden til å se gusten ut! Opphopning av døde hudceller kan også tette porene og føre til kviser, eller skape irritasjoner på huden som oppleves som sensitivitet. Derfor er det godt å få disse bort med jevne mellomrom. En annen fordel med peeling er at den baner vei for aktive ingredienser – slik at gode produkter får gjort jobben sin på huden enda bedre! Nettopp derfor elsker vi å legge en god ansiktsmaske rett på nypeelet hud.

Dermalogica har flere ulike peelinger som aktivt fjerner døde hudceller. Hvilken velger du til din huds behov?

Gusten, tørr og ujevn hudtone – Rapid Reveal Peel

Sensitiv, gusten og tørr hud – Daily Microfoliant

Blank, fet og gusten hud – Daily Superfoliant

Uansett om huden din trenger fuktighet, næring eller ingredienser som balanserer talgproduksjonen er en maske et godt valg for å gi en ekstra boost! Ved å bruke en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken får huden en jevnlig dyptvirkende behandling med aktive ingredienser som trenger raskt ned i huden. Maske er også supert å bruke når huden føles som den trenger litt ekstra pleie, eller før en spesiell anledning!

Med en maske fra Dermalogica får du aktive ingredienser som er skreddersydd til hver hudtype og hvert hudproblem. Hvilken maske velger du?

Normal hud som trenger fuktighet – Skin Hydrating Masque

Tørr, sensitiv hud – MultiVitamin Power Recovery Masque

Stress-tegn rundt øyne? – Stress Positive Eye Lift

Noen ganger kan det være vanskelig å ta seg tid til både maske og peeling, spesielt dersom de ulike produktene har lang virkningstid. Da er Dermalogicas Hydro Masque Exfoliant et ypperlig produkt! Her får du nemlig både peeling, og en deilig, fuktighetsgivende maske i ett og samme produkt – og alt på kun 3-5 minutter!

Kjøp Hydro Masque Exfoliant her.

En forlengelse av hudpleien

Når ansiktet er peelet og godt pleiet med ansiktsmaske vil huden oppleves frisk, myk og glødende – og en super bonus er at sminken du legger oppå vil se jevnere, mer naturlig og mer glødende ut, og til og med sitte bedre utover dagen!

Husk at også sminken du bruker påvirker huden din, da den ligger tett på huden hele dagen! La også sminken bli en forlengelse av din hudpleie – velg hudpleiende makeup med Jane Iredale. Les mer her.