JAPANSKE SKJØNNHETSHEMMLIGHETER FRA SENSAI

SENSAI har i flere tiår vært kjent for sine luksuriøse produkter som har forbedret hudkvaliteten til svært mange kvinner og menn. Så hva er egentlig det japanske merkets hemmelighet? Kombinasjon av moderne vitenskap og inspirasjon fra japansk tradisjon er noen av nøkkelordene. For å oppnå plettfri, silkemyk hud anbefaler vi å følge de nøye gjennomtenkte stegene under.

SAHO

SENSAI har for lengst blitt kjent for hudpleierutinen SAHO, bestående av dobbel rens og dobbel fukt. Ved å repetere disse viktige stegene får man rett og slett dobbelt så bra resultat. Renserutinen består av Step 1 som fjerner make-up, og Step 2 som polerer huden.

Visste du at SENSAI har skreddersydde renseprodukter til forskjellige hudtyper? Nyheten Clear Gel Wash er perfekt for deg med oljet/ kombinert hud og jobber spesielt med tilstoppede porer og gusten hud. Har du derimot tørr hud vil Milky Soap rengjøre skånsomt, samtidig som fuktighetsbalansen i huden blir opprettholdt. Så hvorfor ikke kombinere en av de overnevnte med Step 1 Cleansing Oil?

Mer fuktighet – mer glød

Jo mer fuktighet, jo mer glødende, jevnere og motstandsdyktig hud. SAHO prinsippet blir dratt videre inn i fuktighetsrutinen, hvor dobbel fukt er nøkkelen til suksess. I Cellular Performance serien kan du også skreddersy etter ditt behov. Start med Lotion I eller II, hvor sistnevnte passer best til tørrere hud. Fortsett med næringsrike Emulsion III eller III, hvor vi finner samme prinsippet. Emulsion I er for deg med fet/ kombinert hud, II for normal/ tørr hud og III for tørr/ svært tørr hud.

Et alternativ til Cellular Performance er den prisvinnende serien Absolute Silk. Start med Absolute Silk Micro Mousse Treatment, og kjenn den fuktighetsgivende moussen gi umiddelbar næring til huden. Fortsett med Absolute Silk Cream eller Fluid, hvor førstnevnte er perfekt til normal/ tørr hud og sistnevnte er for deg med normal/ fet hud.

Et beskyttende lag

Etter at huden har fått tilført all denne deilige fuktigheten, gløden og næringen må man sørge for å innkapsle dette, slik at det holder seg hele dagen. Ikke minst har vi lært hvor viktig det er å beskytte huden med solfaktor og UV-beskyttelse. Avslutt fuktighetsrutinen for dagtid med nyheten Essence Day Veil, et fuktighetsgivende beskyttende lag med SPF30 som sørger for massevis av glød!

Nå som vi har delt noen av våre skjønnhetshemmeligheter, håper vi at du nå er et skritt nærmere Kinuhada – plettfri, silkemyk hud.