FILORGA en unik serie -  med et unikt DNA

Anti-age inspirert av ekspertise innen estetisk medisin

Forestill deg at linjene i ansiktet plumpes. Forestill deg at porene blir mindre synlige. Forestill deg at huden blir jevnere. Forestill deg at huden igjen er spenstig. Forestill deg at huden får masse glød…

Med hudpleie som har som fokus å gi synlig anti-age resultat allerede etter få dager er dette mulig. Direkte inspirert av kosmetisk medisinske behandlinger har Filorga hudpleielinjer som gir synlige og effektive resultat på svært kort tid. Kjerneformulaen i alle produktene inneholder et unikt kompleks av alt det huden trenger for å fungere optimalt. Det er som den perfekte diett for huden. Vi får et godt økosystem i huden vår. Aminosyrer danner nye proteiner som kollagen og elastin. Mineraler, vitaminer og co-enzymer booster effekten. Sammen med viktig hyalyronsyre blir virkestoffene kapslet inn i et unikt leveringssystem. Dermed får vi effekt i alle hudlag, en aktiv prosess som varer hele dagen.

Hydra-Filler - FUKT

Ønsker du fokus på fukt og plump da velger du Hydra-linjen, Hydra-Filler og serumet Hydra-Hyal. Mangel på fukt i huden gjelder nesten alle. Tørt klima, stress og økt skjermbruk tapper huden for viktig fuktighet. Uten fukt vil heller ikke hudens prosesser fungere. Er huden blank velger du Hydra-Mat.

Time-Filler – ANTI RYNKE

Filorga er anti-age og har selvsagt en ekspertlinje for korrigering av alle typer rynker og linjer, Time-Filler. Med inspirasjon fra teknikker som mesoterapi, innsprøytninger, kollagenbehandling, peeling og botox vil denne serien korrigere alle de ulike rynketypene ekspertisen snakker om, kråketær, tretthetsrynker, tørrhetsrynker og dype rynker.

Lift - SPENST

Med alderen er det ikke bare rynker som bekymrer oss. Huden vil etter hvert miste spenst, ja også glød.  Lift-linjen tar utgangspunkt i behandlingsformer som stimulerer hudens vekstfaktorer, linjen vil dermed plumpe, stramme og rekonstruere hudkonturer, for et tydelig forynget resultat.

NCEF – GLØD, RYNKER, SPENST

Huden vår får stadig nye utfordringer. Livsstil, forurensing og endret kosthold setter nye krav til god pleie. Vi ser en økende tendens i markedet etter konsentrert behandling. Vi ser etter kur-produkter som gir en boost på fornyet hudkvalitet. Linjen NCEF inneholder en ti gangers konsentrasjon av merkets kjerneformula, merkets DNA. Som en injeksjon av mesoterapi til huden gir produktene i denne linjen tydelig fornyet glød. Rynker og slapp hud korrigeres. Når du trenger det lille ekstra, når du er sliten, i sesongskifte, etter sykdom og i stressede perioder.

Filorga NCEF-Reverse Cream

Filorga NCEF-Reverse Cream

50ml
Dagkrem
Før 940 kr
705 kr
Filorga NCEF-Night Mask

Filorga NCEF-Night Mask

50ml
Nattkrem
Før 720 kr
540 kr

Filorga er for alle, fra lettere anti-age som forebygger til den yngre, til reparerende produkter for den modne. Det er vitenskap, men det er også luksus. Det er en sensorisk opplevelse, det dufter godt, produktene penetrerer godt, og ikke minst – de gir et tydelig hudforbedret resultat.