Lysbasert hårfjerning med langvarig resultat
Slipp irritert hud og stikkende stubber


Mer enn åtte av ti kvinner i Norden bruker barbering som sin primære hårfjerningsmetode. For de fleste av oss betyr det problemer som irritert hud, inngrodde hår og stikkende hårstubber allerede etter et par dager. Med Philips Lumea IPL slipper du bivirkningene av barbering, voksing eller hårfjerningsmiddel, og kan i stedet nyte glatt, hårfri hud med langvarig resultat.

Hvordan fungerer Lumea IPL?


IPL (Intense Pulsed Light) er en lyspulsbehandling som når dypt ned i hårsekken og setter hårsekken i en hvilefase. Lyspulsene absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og bremser hårets ettervekst, slik at du etter noen behandlinger får myk og silkeglatt hud i opptil åtte uker. Det gjør at du får en silkeglatt, myk hud i opptil åtte uker. Lyspulsteknologien som brukes i Philips Lumea IPL er utviklet fra samme teknologi som benyttes i profesjonelle salonger. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med 92 % allerede etter tre behandlinger. Philips Lumea Prestige er resultatet av 14 års forskning og utvikling i samarbeid med ledende dermatologer.

Slik bruker du Lumea IPL


Lumea er en enkel og sikker metode for langvarig hårfjerning. Du kan behandle ulike deler av kroppen skånsomt og effektivt. Det tar ca. 15 minutter å behandle hele kroppen.

Steg 1: Før du begynner må du fjerne håret på det området du skal behandle ved å barbere, vokse eller epilere.

Steg 2: Sett på SmartSkin-sensoren. Sensoren anbefaler det rette intensitetsnivået for din hudtone.

Steg 3: Plasser behandlingsvinduet tett mot huden. Vent til lampen begynner å blinke og trykk på knappen for å starte behandlingen.

Steg 4: Dra behandlingsvinduet sakte over huden samtidig som du trykker ned knappen. Unngå å behandle på det samme området flere ganger.