Treningstøy til utetrening

 

Kle deg i senhøstens og vinterens nyheter. Dersom du liker å være mye ute og trene må du kle deg for kaldere dager. Spesielt gjelder det hvis du har tenkt deg på fjellet, der det til og med kan snø. Er du en frossenpinn er og blir ull den beste måten å ta imot den neste årstiden på.

Det er ikke bare barn som bør kle seg bedre når gradene kryper nedover. Våre nyheter gjør at også du vil kle deg for den kalde årstiden. Vårt nye høst-vinters sortimentet består av fresht super- og undertøy som ikke bare holder deg varm, men som attpåtil er lekker nok til å ha på inne.

 

Innerst kan brukes ytterst.


Mye av vårt treningstøy ser så bra ut at det kan brukes som superundertøy når du er ute og som koseplagg når du er inne. Craft har lenge vært diskret i fargevalget, men nyheten Craft Baselayer Set kommer i lekre farger som rosa og røde toner. Nyheten er superundertøy, men med sitt freshe design og behagelig stoff, får du to bruksområder med ett og samme sett.

Sporty utetrening i kulda


Nå er det på tide å hente frem den varme tightsen. Ikke bare er det behagelig å holde seg varm under joggeturen, muskler og ledd nyter også godt av varmen. 2XU Thermal er en tights for deg som trener en del og ønsker deg en kompresjonstights av beste kvalitet. Craft har et rimeligere alternativ til vintertightsen; Cover Thermal Tights, med gode tekniske detaljer som er god nok for den jevne mosjonisten. Klar for vinter? Craft Storm er en bukse du kan mosjoner med til vinteren, men som også passer for turer i fjellet nå på høsten. Også Johaug WIN wind pants er egnet for denne type bruk.

Av ytterste kvalitet


Vi har en rekke vindjakker som gjør jobben med å holde vær og vind ute. Flere har i tillegg høy teknisk kvalitet, er vannavstøtende og puster under dine treningsøkter. Vi har treningsjakker fra Johaug og fra 2XU. Valget er ditt, men tenk over dine behov utover mot vinteren også. 

Ullklær


På høsten og vinter  må man være forberedt på all slags vær. Med behagelig ullundertøy holder du garantert på kroppsvarmen og unngår å bli kald selv om du blir våt, da ull isolerer også i våt tilstand. Tufte lager kløfritt undertøy i Bambull som verdsettes av store og små til hverdags og trening og er en sikker vinner, men også lekre WIN Wool  - serien til Johaug kan være verdt å se nærmere på. I knæsje farger, som lime og rødt, er undertøyet fint, og kan brukes som genser på kalde dager.

 

Jakke fra Jott


Lyst på en unik jakke som ikke alle har maken? Nordmenn elsker dunjakker, og sjansen for at en i venninnegjengen har lik jakke er stor. Jott er vår nye leverandør av kvalitets-dunjakker fra Frankrike med 90% dun. Jakken kommer i trendy farger, er lav i vekt, og er enkel å ta med seg da den tar liten plass i den praktiske oppbevaringsposen. Ønsker du derimot en høstjakke som ikke er fullt så varm? Bømoen, Kyte, Tvilde og Sundve Parka fra Kari Traa som skapt for norske forhold og er en kul variasjon av den helnorske allværsjakka.

Luer og pannebånd
Ingenting er mer irriterende en hår i ansiktet en vindfull dag. Med et lekker pannebånd fra Becksöndergaard eller en tøff lue fra Johaug NOW kan du ha en bad hairday uten at noen merker det, perfekt for lenger hytte og teltturer der det går noen dager til neste hårvask. Se vårt utvalg luer som holder deg varm til hverdags og trening.