Årets grønne produkt hos Stella beauty awards: KYSS

«Lykke by Julie» ble skapt fordi Julie hadde et problem. Hun hadde barn med atopisk eksem, men fant ingen produkter som lindret det. Så begynte  hun å eksperimentere med oljer og naturlige ingredienser. Hun trengte et produkt som ikke fantes. På søken etter en god løsning for barna sine, startet hun en helt ny kunnskapsreise. Nå produserer hun hudpleieprodukter selv.

 

Jeg har utviklet «Lykke by Julie» – ved å helle på en dråpe kjærlighet – og skapt produkter som bare gir huden god og viktig næring. Du blir hverken rynkefri eller yngre av å bruke disse produktene. Jeg kan ikke love deg noe annet enn at du, ved å bruke dem daglig, kan opprettholde en god, glødende og sunn hud. Og alle produktene har naturlige ingredienser, som du kan bruke uten å skjenke miljøet en tanke. I seg selv kan det være avhengighetsskapende. 

Ingrediensene er mange og serien er liten – men det er mye omtanke og kjærlighet knyttet til hvert produkt som Julie produserer. Oppskriftene lager hun selv.  Hun bruker det beste fra naturen og plukker ingredienser fra hele verden – men fokuserer på ingredienser fra vår fauna her i Norge.  Du vil finne blant annet blåbær-,tyttebær- og solbærfrø, for å ikke snakke om multefrø. Våre kraftfulle bær gjør underverker for huden.

Kyss leppebalsam er laget av både multerfø og solbærfrø samt mange andre ingredienser. Den gikk av med seier som Årets Grønne Produkt hos Stella Beauty Award.