Mann deg opp til julebordet

 

Det er ikke bare jentene som vil se bra ut i julebord-sesongen. Men ikke alle menn er like flinke til å ta vare på eget utseende. – Så om du er mann, eller bor sammen med en, her er tipsene til styling av hår og skjegg med våre produkter.

Hårfin mann

Veien til en fin frisyre starter i vasken. Mange menn bruker en rimelig såpe til hele kroppen fra topp til tå. Men det er en grunn til at det finnes egne såper til håret slik som Redken For men Go Clean, som er mildere enn en gjennomsnitts dusjsåpe. Spesielt om du har tynt hår burde du velge en sjampo som motarbeider dette. Som Redken Cerafill Retaliate Shampoo, en shampoo som styrker hodebunnen og stimulerer hårvekst.

 

Styling av kort hår

Det finnes mengder av hårvoks på markedet til menn. Men våre klare bestselgere til korte frisyrer er Renati Rock Hard og id HAIR Hard GoldBegge disse er hår-voks som holder det de lover, og som gir maks hold hele dagen uansett hvilken frisyre du går for. Fordelen med Renati-produktet, er at den kan skyldes ut med varmt vann selv om den gir maks hold. Med dette er den like enkel å få ut som den var å påføre

Hver mann for sitt skjegg


Det tar tid å få det ultimate skjegget, men tar du godt vare på det? Om du som leser er mann eller kvinne, her er tipsene som hjelper deg eller din bedre halvdel til å ta bedre vare på skjegge sitt.

Rens huden, mann!

Visste du at ren hud øker skjeggveksten? Ved å rense huden får du fart på hårveksten med et produkt tilegnet menn som, The Body Shop For Men Maca Root Face Wash med egne ingredienser tilegnet med og en grovere hudtype. I tillegg burde du bruke ansiktsskrubb ukentlig, også den stimulerer skjeggveksten. Matis Réponse Homme er en rensegele som fjerner dødehudceller, og er perfekt til dette formålet.

 

Vask av skjegg

På grunn av mat og drikke bør skjegget vaskes daglig, men i det minste to ganger i uken i følge skjeggstylistene. Det finnes en egen sjampotype ment til skjegg og vanlig hårsjampo er for sterk for ansiktet. Sjampo ment for skjegg, som  L:A Bruket 154 Skäggtvätt Lagerblad er mer skånsomt mot huden, og er tilpasset ansiktshår. Husk å tørke skjegget ordentlig etter vask og føn gjerne håret tørt.

 

Trimm skjegget i tide

 

Ikke vent for lenge fra sparestart til første trimming. Mange venter for lenge før de trimmer fordi de vil ha det langt, og det gjerne så fort som mulig. Vi har skjeggetrimmesett du kan bruke hjemme slik at det ikke behøver å koste en formue å ha velpleid skjegg. Trimmingen hjelper deg dessuten til å få et tettere, kraftigere skjegg, noe du vil sette pris på når lengden kommer.

Og selv om du sparer må du ikke slutte å barbere deg. For å unngå et uryddig skjegg som vokser vilt må du blant annet barbere skinn og hals. Spesielt halsen er viktig å barbere for å få et velstelt utseende. Når skjegget begynner å ta form anbefaler stylister og barberere å trimme sidene jevnlig, da unngår du å få en rund fasong på skjegget. Og på samme måte som hår bør skjegget stusses hver sjette uke.

 

Styling

Skjeggolje er et pleiende produkt på veien til det optimale skjegget. Skjeggolje som Dear Beard Oil Amber gjør skjegget mykere, hindrer krus, samt hjelper mot irritert og tørr hud.

 

Sånn, når dette er gjort gjenstår det bare å stryke partyskjorta.