Glo Skin Beauty lanserer Daily Power C

 

Er du klar for å forbedre huden din? Glo Skin Beauty (tidligere Glo therapeutics) nye produkter, Daily Power C og Daily Power C+, gir huden en boost av Vitamin C og Peptider som bremser og fjerner hudens aldringstegn.

De nye serum fra Glo Skin Beauty tilfører huden nødvendig antioksidanter som forsinker og forbedrer hudens aldringstegn, styrker, reparer og lysner huden. Produktene skal påføres hver morgen etter din renserutine.

Kombiner Daily Power C eller Daily Power C+ med Glo Skin Beauty Boost Daily Hydration eller Glo Skin Beauty Boost Daily Hydration+ for å kickstarte hudens fuktighet, og for maksimal beskyttelse mot forurensing og sol. Med disse produktene i hus opprettholder du hudens ungdommelige glød.

La produktet trekke godt inn, før du gir huden en fuktighetsboost med Glo Skin Beauty Boost Daily Hydration, etterfulgt av en god dagkrem som Glo Skin Beauty Regimen Conditioning Hydration Cream.

Som produktnavnene tilsier inneholder disse betydelige mengder vitamin C og peptider, men hvorfor er nettopp disse ingrediensen bra for huden?

 

 

Vitamin C gjør deg vakrere


Det er mange vitaminer som er viktig for huden, men en av de viktigste er vitamin C. Vitaminet fungerer først og fremst som en antioksidant og har en lysnende effekt som kan bedre ujevn pigmentering slik som pigmentflekker. Du vil finne C- vitaminet i alle hudens lag, med en høyere konsentrasjon i overhuden.

I høy konsentrasjon vil C-vitamin øke bindevevsproduksjonen i huden, og da også forbedre kollagenets evne til å trekke seg sammen og gi en naturlig spenst. Resultatet vil være en fastere hud, og med dette reduserer du hudens aldringstegn som linjer og rynker. I tillegg vil serum, som Glo Skin Beauty Daily Power C, minske og reparere solskader samt lysne ujevn pigmentering. C-vitamin oksiderer raskt, og virkningen vil da minske. Glo Minerals har løst dette med å gi produktflaskene liten åpning for minst mulig påvirkning fra luft.

Peptidenes rolle i hudpleie

Peptider er en revolusjonerende ingrediens som brukes i moderne hudpleie, og da spesielt i anti-aldringsprodukter. Virkestoffet hemmer kryssbinding av kollagen som gjerne er årsaken til at rynker oppstår, og peptidene hjelper huden med å beholde et ungdommelig utseende. Peptidene kan i tillegg stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, og ha en god effekt mot ujevn pigmentering.