Et liv i skjønnhet

Et liv i skjønnhet

En historie om kjærlighet og tillit til et liv fylt av skjønnhet og velbehag. Historien om en fransk familie - eksperter på hudpleie og sminke. Inspirert av naturen og med respekt for planeten. Lytter til deg og tilbyr den beste personlige hudpleieløsningen til deg for hvert øyeblikk av livet ditt.

Clarins. Det handler om deg.

HUDPLEIE

Fordelene til hvert eneste Clarins hudpleieprodukt er inpirert av naturen,  og den bevarer den fysologiske vitale balansen i huden ungdommelighet, fasthet og glød.  Du ser en vakrere hud, dag for dag. 

MAKEUP

Med Clarins makeup er det deg, en versjon av deg. Øyeblikkelig. Et bredt utvalg til ansikt, lepper og øyne. Clarins makeup kombinerer farger og hudpleiefordeler , perfekt for et aktiv liv. 

MY CLARINS

My Clarins - Full av frukt og planter for vakker hud i toppform.. 

KROPP

Clarins kroppsprodukter er en pleiende serie som tar vare på deg fra topp til tå. Full av planteekstrakter – tar kroppsproduktene hånd om alle kroppensbehov – fukt, slimming og fasthet, og veileder deg step by step

MEN

Clarins herreprodukter er rik på planteekstrakter med energivende, beroligende og rensene. Produktene er vel utviklet med tanke på menns hud. 

SOL

Clarins sin solpleie har en unik formula som kombinerer kjemiske filter og planteekstrakter.

Bestselgere