Clarins Body Gift Set

15/50/30/15/1,5 ml

Varenummer: 99215 / Produktnr.:

Flere bilder av Clarins Clarins Body Gift Set

Før 429 kr
343 kr
Fri frakt
På lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

MyClarins julegavesett er for de som ønsker sin første hudpleierutine! MyClarins er vegansk hudpleie som består av det beste naturen har å tilby, fri for phtalates, parabener, sulfater. Og har perfekte balanse mellom frukt og planteekstrakter som gir huden friskhet og næring.

Settet inneholder:
Re-Boost Refreshing Hydrating Cream normal skin 50ml 
Med Re-Boost Refreshing Hydrating Cream har du den perfekte fuktighetskremen for dehydrert/tørr hud. Beriket med 89% naturlige ingredienser er det en energigivende cocktail med fruktekstrakter som gir en sunn og fantastisk hud. Økologisk gojibær, fiken og acerolafrø-ekstrakter for å binde fuktighet i timer etterpå og fantastisk glød. 

Re-Fresh Roll-On Eye De Puffer 15 ml
Øyekremen gir energi til huden rundt øyepartiet og synlig minimerer tegn på tretthet, mørke ringer og hovenhet. Beriket med 95% naturlige ingredienser og en lett, forfriskende konsistens vil den metalliske rulleapplikatoren gi en øyeblikkelig avkjølende effekt, og øynene stråler igjen.

Re-Move Purifying Cleansing Gel 30 ml
Rensegelén er beriket med 91% naturlige ingredienser og har en unik formula med planteekstrakter for å takle dine skjønnhetsbekymringer. Moringa-ekstraktet detoxer og fjerner spor av forurensning, vann fra bitter appelsinblomst mykgjør og jevner ut huden. 

Re-Boost Relaxing Sleep Mask 15 ml
Desperat nødt til å fjerne spor etter sene kvelder? Dette er en superberoligende, plantebasert over-natten ansiktsmaske er fullpakket med acerolafrø- og fikenekstrakter for detox og hydrering til huden.
Denne intensive masken trekker raskt inn og jobber hele natten for å drenere, berolige og fukte huden. Et boost til huden slik at du kan sove og slappe av. 

Re-Fresh Hydrating Beauty Mist 1,5 ml
En fuktighetsspray formulert med kraftige planteekstrakter og 90% naturlige ingredienser.
Beriket med nærende økologisk kokosnøttvann og detoxende Alperose-ekstrakt som sammen utgjør en næringsrik smoothie for huden. Fikenekstrakt gir en stor dose hydrering, acerolafrø-ekstrakten bidrar til gi huden en vakker glød.
Dette er den perfekte og raske løsningen for intens fuktighet. Den har en lett floral duft som forfrisker og toner huden.