Variant

289 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 99755

Badesalt utviklet for sensitiv hud med en luksuriøs blanding av rosa Himalaya -salt, Dødehavssalt og epsomsalt, omega 3 & 6 og havre lipider.
La kroppen slappe av med vårt hudvennlige badesalt som inneholder en blanding av mineralrikt rosa Himalaya-salt, Dødehavssalt og Epsom-salter, tilsatt gjenoppbyggende oljer for å fukte huden. Vårt badesalt har en naturlig allergifri, delikat duft fra botanisk produserte ingredienser. Nøye valgt for å minimere irritasjon. Gi kveldsrutinen din den oppmerksomheten du fortjener, for en god natts søvn.
Hvert produkt i serien The Beauty of Sensitive Skin ™ er nøye utvalgt for å ha et formål og fungerer vakkert sammen slik at du føler deg klar til å ta fatt på verden. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Utviklet og produsert i Storbritannia
- Vegansk og Cruelty-free
- Dermatologisk testet og egnet for spedbarn og alle hudtyper, inkludert de som lever med tørr hud og eksem, rosacea, psoriasis, etc.
- Rosa Himalaya -salt: Naturlig rosa farge, brukt i århundrer i baderitualer som fremmer avslapning, ro og berikelse av huden.
- Dødehavssalt: Rik på magnesium og bevist å fukte huden og bidra til å forbedre barrierefunksjonen.
- Epsom Salt: Når det er oppløst i varmt vann, gir Epsom Salts en luksuriøs silkeaktig tekstur til badene.
- Omega 3 & 6: Balanserte essensielle fettsyrer er spesielt viktige for tørr hud, og bidrar til å holde huden velbalansert og sunn.
- Havre lipider fra havreolje inneholder de høyeste naturlige nivåene av vitamin E, vist seg å beskytte huden.
- 99,9% naturlige ingredienser
Bruk:
Påfør en sjenerøs håndfull badesalt i et varmt bad. Senk deg ned i det varme vannet, slapp av og koble vekk fra dagens stress i stillhet eller mediter med litt beroligende musikk.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.