Størrelse

145 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Sensitiv
Sensitiv

Beskrivelse

Artikkel: 99753
Hudvask utviklet for sensitiv hud, både ansikt og kropp, med beroligende Sweet almond- og havrekjerneoljer for å fukte huden. Vår hudvask er beriket med Rhamnosoft, en gjæret sukkerbasert ingrediens, som beskytter og beroliger tørr hud. Bevist å øke følelsen av komfort for gladere hud.
Gi energi til kroppen din med et daglig ritual for egenomsorg. Denne kremede, svært fuktighetsgivende hudvasken er nøye formulert med hudvennlige og mykgjørende og rensende ingredienser. Skin Warrior Wash har en naturlig allergifri, delikat duft fra botanisk produserte ingredienser. Nøye valgt for å minimere irritasjon. Med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet og rik på antioksidanter, er dette en ren nytelse for sensitiv hud.
Hvert produkt i serien The Beauty of Sensitive Skin ™ er nøye utvalgt for å ha et formål og fungerer vakkert sammen slik at du føler deg klar til å ta fatt på verden. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Utviklet og produsert i Storbritannia
- Vegansk og Cruelty-free
- Dermatologisk testet og egnet for spedbarn og alle hudtyper, inkludert de som lever med tørr hud og eksem, rosacea, psoriasis, etc.
- Naturlige fuktighetsgivende ingredienser: Betaine er en naturlig fuktighetskrem for sukkerroer, som har vist seg å hjelpe huden ved å beskytte cellene mot dehydrering. Blandet med søt mandelolje og proteinrik havrekerneolje.
- Havre lipider fra havreolje inneholder de høyeste naturlige nivåene av vitamin E, vist seg å beskytte huden.
- Rhamnosoft®, en gjæret sukkerbasert ingrediens, som beskytter og beroliger tørr hud. Bevist å øke følelsen av komfort for gladere hud.
- Med krystallekstrakter av Smithsonite og Rhodochrosite
98,3% naturlige ingredienser
Bruk:
Påfør på fuktig hud, og skyll deretter av.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.