Hawaiian Tropic Protective Dry Oil Continuous Spray

Argan Oil SPF15

Varenummer: 41361 / Produktnr.:

Flere bilder av Hawaiian Tropic Hawaiian Tropic Protective Dry Oil Continuous Spray

175 kr
Fri frakt
På lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Beskyttende tørr olje Argan C-Spray SPF 15 er en lett tørr olje for kroppen som fukter og gir næring takket være pleiende arganolje. Sprayen absorberes raskt og fungerer som en usynlig beskyttende barriere mot skadelig UV-stråling. Beskyttende tørr olje Argan C-Spray kommer i sprayform som gir en perfekt jevn fordeling over huden helt uten flekker. Formelen er veldig vanntett og har en fantastisk eksotisk duft av kokos og mango.

SPF 15

Tørr olje

Sprayform

Vanntett

Fuktighetsgivende

Lett formel

Innhold: 180 ml

Sola smart!
Sola er på sitt sterkeste mellom kl 10.00 og 15.00, husk å prøve å minimere soleksponering i løpet av denne tiden, hvis det er et must, må du påføre solkrem regelmessig (spesielt når du bader eller hvis du svetter), og finn skygge når det er mulig.

Vent i 15-30 minutter etter påføring av solkrem før du går ut i solen.

Husk at for å oppnå SPF som er på pakken, trenger du bare å bruke en hel teskje produkt i ansiktet, for armer og ben er det en spiseskje som gjelder. Ettersom du sjelden bruker dette beløpet, er det godt å vite at du ikke får akkurat den oppgitte solbeskyttelsen, men lavere.

Ha ekstra høy SPF hvis du besøker land som ligger nær ekvator eller er kjent for å ha tynnere ozonlag, og hvis du vet at du bør være i høyere høyder, for eksempel fjellklatring.

Du kan brenne deg selv selv om du sitter i skyggen med en solhatt på, det handler om hvordan UV-strålingen reflekteres i miljøet du bor i. Både lyssant, vann og snø er sterkt reflekterende.