MAX FACTOR

Max Factor mener at alle kvinner har en It-faktor de burde være stolte av og som bør feires. #myfactor-kampanjen oppfordrer kvinner til å bruke sminke for fremheve det de elsker ved seg selv, fremfor å skjule. Dette gjør vi gjennom inspirasjon, selvstendighet, gode verktøy og ved å dele vår kunnskap som makeup-artistenes makeup-merke.

Som et av de mest banebrytende kosmetikkmerkene i verden, ble Max Factor grunnlagt  i USA for over 100 år siden av makeupens far, Mr. Max Factor. Mr. Max Factor oppfant begrepet fargeharmoni, og utviklet apparater som gjorde det mulig å tilpasse makeupen ut fra hudtone, ansiktsform og hårfarge. Mr. Max Factor tiltrakk seg store Hollywood-stjerner og hadde en grunnleggende filosofi om at enhver kvinne kan være glamorøs med makeupartistiske ferdigheter, gitt med de riktige verktøyene. Max Factor var det eneste navnet som gjaldt innen sminke under Hollywoods gullalder, og det var Max Factor som stod bak signaturlookene til store stjerner som Marilyn Monroe, Jean Harlow og Ava Gardner. Mr. Max Factor var overbevist om at glamour skulle være innen rekkevidde for alle kvinner, og uttalte: «Du er ikke født glamorøs – glamour skapes».

For å videreføre arven til Mr. Max Factor er det satt sammen et nettverk av makeupartister fra hele verden. Max Factors ansvarlige makeupartist i Norge, Linda Wickmann, er en del av det internasjonale makeupartist-teamet, og hjelper norske kvinner med alt de måtte lure på innen makeup.

72 treff på "Max Factor"