Burberry

Her

Eau de Toilette
584 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Floral
Floral
Pære
Pære
Jordbær
Jordbær
Solbær
Solbær
Rose pepper
Rose pepper
Kaprifol
Kaprifol
Peon
Peon
Rose
Rose
Liljekonvaljer
Liljekonvaljer
Moskus
Moskus
Sedertre
Sedertre

Beskrivelse

Artikkel: 102468

Her Eau de Toilette fra Burberry er den nye og frie duften. En eksklusiv EdT med fruktige toner og en hypnotisk duft. En dameparfyme for den moderne kvinnen som elsker eventyr.

Her Eau de Toilette for kvinner er en sprudlende blanding av peon, saftig pære, jordbær, solbær og rosa pepper. Denne fruktige blomsterduften fremheves med kaprifol, liljekonvall og rose og mykt avrundet med hypnotisk musk og sedertre. Burberry Her er en allsidig blomsterduft som blir en favoritt i mange sammenhenger.

Med den superfeminine Eau de Toilette har Burberry Her et nytt ansikt: Fran Summers. Hun utforsker byen og hennes hypnotiske energi, selvtillit og fantastiske personlighet uttrykker selve essensen til den moderne Burberry-kvinnen. Hun blir trollbundet av byen og ser verden i et helt nytt lys. En pause fra forventningene. En ny oppdagelse.

Flasken til Her Eau de Toilette er et møte mellom det tradisjonelle og det moderne. Flasken har en frisk pistasjgrønn farge med det ikoniske båndet i matchende farge, og designet representerer selve essensen av den frie Burberry-ånden.

 

Duftfamilie: Floral
Toppnoter: Grønn pære, jordbær, solbær og rosa pepper
Hjertenoter: kaprifol, peon, rose og liljekonvall
Basenoter: Musk, sedertre

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.