Gucci

Guilty Pour Homme

Eau de Parfum
1 496 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Aromatisk
Aromatisk
Sitrus
Sitrus
Lavendel
Lavendel
Sitron
Sitron
Einer
Einer
Appelsinblomst
Appelsinblomst
Muskat
Muskat
Patchouli
Patchouli
Tre
Tre
Moskus
Moskus

Beskrivelse

Artikkel: 102425

#ForeverGuilty-universet fortsetter jakten på fri lidenskap med Gucci Guilty Parfum For Him. Duften er en tolkning av klassikeren Gucci Guilty For Him, og denne nye duften har en enda mer intens appell som gjør den til en fremtidig klassiker i kategorien herreparfyme. Duften er et symbol på båndet som eksisterer mellom alle mennesker som ønsker å uttrykke sin kjærlighet fritt, uten samfunnets regler og definisjoner.

Denne Gucci-parfymen er en aromatisk treaktig duft som fremhever selve essensen og fanger oppmerksomheten til Gucci Guilty For Him-duftene. Denne herreparfymen er en ny og intens visjon av det maskuline. Sammenlignet med en Eau de Toilette eller en Eau de Parfum, har denne varianten av Gucci Guilty en større konsentrasjon av parfymeolje. Parfyme har den høyeste duftkonsentrasjonen hvor noen få spray vil vare hele dagen.

Duften åpner med en lettere, mildere og mer moderne tone av fransk lavendel og frisk sitron, som kombineres perfekt med varmen fra einer. Selve essensen av Gucci Guilty For Him fremheves i hjertenoten med en dyp signatur av sitrus kombinert med appelsinblomst og et krydret preg av muskatnøtt. Patchoulins mystiske eleganse forsterkes i basisnoten med dvelende toner av tre og musk.

 

Duftfamilie:

Woody/treaktig
Toppnote: Fransk lavendel
Hjertenote: Cistus
Basenote: Patchouli

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.