Issey Miyake

Fusion D'Issey Extreme

Eau de Toilette
625 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Kardemomme
Kardemomme
Bergamott
Bergamott
Kokosnøtt
Kokosnøtt
Lavendel
Lavendel
Mynte
Mynte
Sandeltre
Sandeltre
Patchouli
Patchouli

Beskrivelse

Artikkel: 98136

En unik intensitet, skapt i hjertet av naturens fusjon. Fusion d’Issey Extrême er en maskulin duft som oppdager en helt uventet natur hvor kontrastene mellom styrke og friskhet skyves til ytterligheter.

Duften:
Nathalie Lorson, Master Perfumer, har komponert Fusion d'Issey Extrême ved å tilføre en ny krydret fasett til solar fougère -kategorien. Kontrastens samspill mellom den intense friskheten i de dype strømningene og varmen fra magma presses her til ytterligheter. Det friske aspektet kommer fra krydrede notater av kardemomme kombinert med bergamot. Mellom styrke og balanse blander duften av peppermynte seg med vertikaliteten til det varme. Dette utgjør signaturen til Fusion d'Issey. Vi finner den unike foreningen av sandeltre og patchouli -essenser. Toppnoter: kardemomme og bergamot

Hjertenote: peppermynte

Bunnoter: sandeltre

Flakongen:
Denne nye vulkanske duften kommer i en elegant vertikal flakong som leker med kontraster mellom polert, dypblått glass og strålende lys. Den ikoniske sorte hetten er skarpt fasettert og gjenspeiler formen på en obsidian stein. Navnet Fusion d'Issey er skrevet med grafiske oransje bokstaver som fremkaller glødende fargetone av lava. Skjønnheten i en skapelse inspirert av naturen, redesignet av den menneskelige hånden.
Visste du at Essensen av kardemomme, som bidrar til å skape den krydrede friskheten i Fusion d'Issey Extrême -duften, er hentet fra en upcycling process (prosessen med å konvertere ubrukelige produkter til nye materialer eller produkter av høyere kvalitet).

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.