Rabanne

One Million Elixir

Eau de Parfum
1 004 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Orientalsk
Orientalsk
Treaktig
Treaktig
Vanilje
Vanilje
Davana
Davana
Eple
Eple
Damaskus rose
Damaskus rose
Osmanthus
Osmanthus
Sedertre
Sedertre
Patchouli
Patchouli
Vanilje
Vanilje
Tonkabønne
Tonkabønne

Beskrivelse

Artikkel: 102530
Legg ut på en reise av spennende opplevelser med 1 Million Elixir fra Paco Rabanne, en duft som omdefinerer overdådighet og intensitet. Denne herreparfymen er en mesterlig blanding av håndplukkede ingredienser, blant annet tyrkisk Damascena-rose, osmanthus og ville tonkabønner, som sikrer en enestående komposisjon preget av råvarenes eksepsjonelle kvalitet.
EN PARFYME TIL 1 MILLION DU MÅ PRØVE
1 Million Elixir, en Eau de Parfum Intense for menn, er kraftigere enn noensinne og innbyr til spenning. Den er skapt med det beste fra 1 Million Eau de Toilette og utviklet til en parfyme av aller beste kvalitet, en 1 Million-parfyme du bare ikke kan være foruten.
DEN MEST POTENTE 1 MILLION
1 Million Elixir, som nå er rikere og kraftigere enn noensinne, fyller sansene med sensualiteten til flytende davana, som resonnerer med kraften fra myke tresorter og svarte vaniljefrø. Den dype, fengslende duften av tyrkisk damascenerose blander seg med den forlokkende essensen av osmanthus, mens de ville tonkabønnene tilfører et snev av raffinement. Cedertre og vanilje blander seg sømløst for å skape et mykt og uimotståelig inntrykk. Denne suverene sensualiteten møter absolutt langvarig kraft, noe som gjør hver spray til et bevis på varig eleganse og tiltrekningskraft.
IKONISK FLASKE I NY DRAKT
Den ikoniske 1 Million-flasken, formet som en gullbarre, har fått nytt design for å fange essensen av 1 Million-personligheten og dybden i denne nye Eau de Parfum Intense. Den nydesignede flasken er dristig og sofistikert, og er et perfekt uttrykk for essensen av denne utsøkte duften og lover en uovertruffen duftopplevelse.
EN PARFYME SOM KOMPLIMENTERER DEG
1 Million Elixir er skapt for å vekke begeistring og fortryllelse. Denne duften er skapt med de mest utsøkte elementene fra 1 Million Eau de Toilette og utstråler uovertruffen kvalitet. Med bare ett spray omsluttes du av den uimotståelige sjarmen fra 1 Million Elixir, og du vil dufte fortryllende hele dagen. En vaniljeparfyme for menn som du vil ha mer og mer av, og som du garantert vil få komplimenter for.
Nyt den uovertrufne luksusen i 1 Million Elixir fra Paco Rabanne, der overlegen sensualitet møter varig kraft i en duft som etterlater et uforglemmelig inntrykk.
DUFTNOTER:
Toppnoter: Davana og eple
Hjertenoter: Damascena Rose, Osmanthus og Cederwood
Bunnnoter: Vanilje Absolutt, Tonkabønner og Patchouli
PRODUKTSPESIFIKASJONER: - A Parfum Intense kan brukes daglig - Inneholder 20-40 % duftkonsentrat - Gir et markant duftspor som varer i opptil 12 timer.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.