Rabanne

Phantom

Eau de Toilette
680 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vanilje
Vanilje
Lavendel
Lavendel
Sitron
Sitron
Eple
Eple
Lavendel
Lavendel
Patchouli
Patchouli
Vanilje
Vanilje
Vetiver
Vetiver
Vegansk
Vegansk
Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 96939
Perfume Men - Phantom Eau de Toilette fra Paco Rabanne er en banebrytende herreduft som trosser konvensjonene og legemliggjør synergien mellom høyteknologisk innovasjon og fransk haute parfymeri. Denne neste generasjons aromatiske spor er ikke bare en duft, men en opplevelse som innkapsler essensen av selvtillit, drevet av velværeenergi og banebrytende kreativitet.
PHANTOM BY PACO RABANNE: MER ENN EN VANLIG VANILJEPARFYME
Phantom Eau de Toilette åpner et nytt kapittel innen duftinnovasjon, skapt i møtet mellom luksuriøst håndverk og ny teknologi. Det er et futuristisk aromatisk mesterverk som gir energi, inngir selvtillit og utstråler sensualitet. Duften består av vanedannende, kremet lavendel, energigivende sitron og uimotståelig sexy, treaktige vaniljenoter som skaper en dristig og fengslende duftreise.
PHANTOM EDT BANEBRYTENDE INGREDIENSER: ET LUKSURIØST HÅNDVERK
Phantom representerer et paradigmeskifte innen duftskaping. Phantom er utviklet gjennom en banebrytende kreativ prosess og inneholder ingredienser som ikke bare dufter deilig, men som også får deg til å føle deg energisk, selvsikker og unektelig sexy. Denne dristige duften er mer enn en duft - den er et statement, en hyllest til individualitet og et bevis på styrken i selvtillit. Phantom-parfymen og dens duft er skapt i møtet mellom tradisjonelt parfymeri og moderne teknologi, der kunstig intelligens har vært involvert i utviklingen. Det er en frisk og maskulin duft med rene og bærekraftige ingredienser - 100 % vegansk.
ANSVARSFULLT SKAPT FOR FREMTIDEN: OPPLEV PHANTOM
Phantom er mer enn bare en duft, det er en forpliktelse til fremtiden. Den er formulert på en ansvarlig måte og representerer essensen av modernitet og bærekraft. Det er en duft for dagens selvsikre mann, skapt med en visjon for morgendagen - et virkelig innovativt og miljøbevisst valg.
PHANTOM: ET SYMBOL PÅ FREMTIDENS PARFYMERI INNEN HERREPARFYME
Phantoms flakon er et banebrytende stykke visjonær design som gjenspeiler parfymens revolusjonerende ånd. Den legemliggjør essensen av parfyme - et objekt av begjær, et kunstverk og et symbol på fremtidens parfymeri.
PHANTOM PERFUME: EN PARFYME SOM VIL GI DEG KOMPLIMENTER
Legg ut på en duftreise uten like med Phantom Eau de Toilette fra Paco Rabanne. Opplev den berusende blandingen av kremet lavendel, frisk sitron og treaktig vanilje - en komposisjon som trosser forventningene og omdefinerer maskulinitet. Omfavn din selvtillit, feir din egenart og opplev fremtidens duft. Phantom er ikke bare en duft, den er en revolusjon, en intenst ettertraktet essens som innkapsler morgendagens ånd.
DUFTNOTER:
Toppnote: Kremet lavendel,
Hjertenoter: Frisk sitron
Bunnnote: Sexy Woody Vanilla
BRUK: Sprayes lett på huden ved behov, gjerne der du pulserer (f.eks. på huden).
PRODUKTSPESIFIKASJONER: - Én Eau de Toilette kan brukes daglig - Inneholder 8-12 % duftkonsentrat - Etterlater et diskret duftspor TIPS: Duften forsterkes og forlenges hvis du bruker ett eller flere produkter i samme serie, f.eks. en deospray som sprayes rikelig på kroppen, eller en deostick som påføres i armhulen før Eau de Toilette sprayes på kroppen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.