NYX Professional Makeup

Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Matte

Farge

115 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Matt
Matt

Beskrivelse

Artikkel: 81848
MATTE
"Fake perfekte roser i kinnene med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush. Vår nye supermyke formel gir vakkert pigmentert farge og en flott matt finish. Pudderblushen finnes både i tradisjonelle nyanser (rosa, korall og bærfarger) og i mer kunstnerisk inspirerte nyanser som lilla og gult. Det silkemyke pudderet er lett å tone ut.
HVA DET ER:
Pudderblush i 12 rikt pigmenterte farger med en myk kremet konsistens og en matt finish.
HVA GJØR DEN:
Den har superfine pigmenter som gjør det enkelt å blende og gjør det lett skape alt fra en naturlig look med et lett hint av farge til en dramatisk look (med 80-talls kinn).
HVORFOR VI ELSKER DEN:
Vi har arbeidet med å få frem den perfekt blush i laaaaaaang tid og nå er den endelig her. (Ja, den var verdt å vente på!).
FÅ LOOKEN:
Drunk blush: Sveip lett over midten av kinnene og over neseryggen for å gi et lett slør med farge. Fullfør looken med å påføre det som er igjen på børsten på nesetippen.
Draping: Blend en generøs mengde blush på kinnene og oppover mot tinningene for å skape en 'C' form. Behold fargeintensiteten nær hårfestet og kinnbena.
Diskret sculpting: Velg en farge som er mest mulig nær din naturlige undertone. Påfør blushen i sirkelbevegelser mot midten av kinnene (og dus ut slik at det er minst produkt på midten av kinnene). Tilfør en anelse blush på tinningene og haken for å jevne ut hudtonen og fremheve ansiktstrekkene.
BEST TIL:
Nybegynnere og profesjonelle
Alle hudtoner
Alt fra hverdagslook til avantgarde
"

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.